Čítanie na 3 min 07 sep 2022

Aj vy môžete byť SHERO! Answear.LAB inšpiruje silnou kolekciou

Autor: Henrieta
Aj vy môžete byť SHERO! Answear.LAB inšpiruje silnou kolekciou
Čítanie na 3 minúty

O vlastných úspechoch rozhodne nehovoríme dostatočne, znižujeme svoje úspechy, nedokážeme oceniť svoju prácu alebo si všimnúť silné stránky. A to v mnohých oblastiach! Je načase dostať sa z tejto stagnácie, pozrieť sa do zrkadla – do odrazu jedinečnej, nezávislej, silnej ženy a povedať si: „Dokážem všetko!“.

Aké sú vaše silné stránky?

Postavte sa pred zrkadlo. Koho vidíte? Silnú jedinečnú ženu plnú vášne. Všemocnú ženu. Aké sú práve vaše silné stránky? Možno sa v tejto chvíli cítite neisto a pochybnosti vás obklopujú zo všetkých strán. Niet divu – mnohé ženy nedokážu hovoriť o svojich úspechoch, nevedia oceniť samy seba a svoje schopnosti. Veď nám od detstva vravia, že musíme byť zdvorilé, tiché a skromné.

Poďme to zmeniť. Cíťme, že sme všemocné a obklopme sa všemocnými ženami.

Každá vaša zručnosť, vedomosti a skúsenosti sú dôležité. Hovorí o tom najnovšia kolekcia Answear.LAB, vďaka ktorej sa budete cítiť ako superhrdinky.

ONA + HRDINKA = SHERO

Answear.LAB sa od začiatku zameriava na ženy a zdôrazňuje ich silu a výkonnosť. Limitovaná kolekcia SHERO je esenciou ženskej všemocnosti, sesterstva a vášne. Je to kolekcia, ktorá vám umožní objaviť svoje silné stránky. Svet už nepotrebuje hrdinov a rytierov na bielych koňoch. Chceme Shero – hrdinky všedného dňa! Silné, vytrvalé, sebavedomé, ktoré nemusia prenášať hory, aby dokázali svoju hodnotu.

Jesenný look SHERO

Táto jeseň (a nielen táto) patrí silným ženám! Do kolekcie SHERO dizajnéri značky zaradili výrazné návrhy v jesennej atmosfére: od vlnených kabátov po kožené trenčkoty, motorkárske bundy a bombery. Oversize bundy s výraznými líniami alebo červený oblek, ktorý vystupuje do popredia, hoci pochádza z pánskeho šatníka, odkazuje na trend power suit charakteristický pre 80. roky – styling úspešných žien s nohami na zemi. Siluetu zvýrazňujúce šaty s asymetrickým výstrihom, volánmi alebo výstrihmi zasa odkazujú na ženy, ktoré rady ukazujú svoju postavu a cítia sa sebaisto vo vlastnom tele. Nechýbajú ani ležérne prvky vrátane tričiek, ktoré demonštrujú silu. Vzdušné, jemne drapované látky kontrastujú s charakteristickým tmavým denimom a prírodnou kožou – „ženským brnením”. Celok je v odtieňoch čiernej, sivej, bielej, béžovej a červenej. Čisté a výrazné farby majú umocniť posolstvo kolekcie a odkazujú na supersilu ženy.

Prečítajte si ďalší článok