Čítanie na 5 min 01 okt 2024

Červená farba vládne jeseni, nielen v novej kampani Answear.sk: „Zahaľte svoj život do vzácnych vecí“

Autor: Michaela
Čítanie na 5 minúty

V našej najnovšej kampani pre jeseň-zimu 2024 v Answear spájame poetické línie s výnimočnou pozornosťou na detail. Naším cieľom je predstaviť módu, ktorá nielen zdobí, ale aj rozpráva príbehy – také, ktoré s nami zostávajú dlho po tom, ako ich zažijeme.

Jeseň je obdobím, ktoré nás núti zamyslieť sa a ponoriť sa do hlbokých emócií. Zároveň je to čas, keď móda získava osobitný význam – stáva sa nielen prejavom štýlu, ale aj manifestom našich vnútorných hodnôt.

Nezabudnuteľným prvkom celej kampane je úchvatný červený outfit herečky a modelky Fatimy Brunengo. Tento look plný sily a charakteru nie je len o krásnych šatách – je prejavom odvahy a sebavedomia.

„Červená je farba, ktorá vždy priťahuje pozornosť, ale v tomto outfite sa stáva symbolom sily a nezávislosti,“

– hovorí Marta Sawicka, marketingová riaditeľka Answear. Štylizácia nielen zaujme svojou estetikou, ale aj ostáva v pamäti a vytvára jedinečný obraz ženskosti.

Červená ako kľúčový symbol

Červená farba je jednoznačným trendom tejto sezóny. Od výrazných odtieňov bordovej, cez tzv. čerešňovú červenú, až po jemné červené akcenty – návrhári ju odvážne začleňujú do svojich kolekcií a kombinujú s klasickými strihmi a modernými detailmi.

Červená farba hrá v kampani kľúčovú rolu – symbolizuje tvorivú energiu, vášeň a odvážnu víziu budúcnosti, ktorá sa zhoduje so strategickými cieľmi značky Answear.

Kampaň sprevádza séria ďalších aktivít. Inšpirovaní silou červenej farby sme vytvorili originálny playlist, ktorý sa viaže k tejto jedinečnej farbe. Pripravujeme špeciálne články, v ktorých sa zameriavame na symboliku farby v umení a móde, a na príbehy, ktoré ukazujú, ako je červená farba inšpirujúca. Ak sa chystáte na predĺžený víkend alebo jesenné prázdniny do Poľska, v Answear Concept Store vo Varšave sa môžete tešiť na akcie, kde známi stylisti predstavia, ako vytvoriť outfity s červenými akcentmi.

Červená: vyjadrenie emócií a sebavedomia

Červená je farbou vášne, sily a individuality. Jej intenzita okamžite priťahuje pozornosť a vytvára silné emócie, či už v móde, umení alebo každodennom živote. V našej kampani pre jesennú sezónu sa červená stáva symbolom odvahy – farbou, ktorá nás povzbudzuje, aby sme sa nebáli vyjadriť samých seba. Či už ju nosíme ako dominantný prvok alebo jemný akcent, červená má schopnosť zmeniť celý outfit a premeniť ho na niečo výnimočné.

Červená farba tiež prekračuje hranice módnych sezón. Jej nadčasovosť z nej robí ideálnu voľbu pre elegantné večerné šaty, ale aj pre každodenný outfit, kde môže dodať odvahu a osobitosť. Symbolizuje energiu, pohyb a vnútornú silu. Tí, ktorí nosia červenú farbu, často pôsobia sebavedome a odhodlane.

V tohtoročných kolekciách sa červená objavuje v rôznych podobách – od sýtych odtieňov až po jemnejšie tóny, čo umožňuje každému nájsť vlastnú interpretáciu tejto farby.

Slogan kampane: „Zahaľte svoj život do vzácnych vecí“

Dokonale vystihuje podstatu posolstva značky Answear. Móda nás sprevádza v tých najdôležitejších momentoch a vytvára kulisu pre spomienky, ktoré s nami zostávajú navždy.

Veríme, že hodnota oblečenia nespočíva len v jeho estetike, ale predovšetkým v emóciách, ktoré vyvoláva. Móda rozpráva o dôležitých okamihoch a ľuďoch v našich životoch – o jediných svedkoch našich spomienok, okrem nás samotných.

A ak sa chcete úplne naladiť na farby jesene, pustite si špeciálne vytvorený playlist od nás, ktorý je inšpirovaný silou červenej farby! 

Kampaňový spot: Lisabon ako scéna pre módu a emócie

Kampaňový spot, natočený v malebnom Lisabone, okúzľuje svojou vizuálnou poetikou. Každý záber je starostlivo komponovaný tak, aby vynikol pôvab okamihov, ktoré stoja za to uchovať navždy. Lisabon so svojím magickým svetlom poskytuje dokonalé pozadie pre módny príbeh, ktorý je blízky životu a emóciám. Režisérkou spotu je uznávaná Stella Consonni, známa svojím citom pre zachytenie jemných emócií a krásy všedných okamihov. Stella dokonale vystihla atmosféru kampane, spájajúcu každodennosť s dotykom luxusu.

Prémiové módne značky

Kampaň je oslavou kvality a krásy. V našej ponuke nájdete starostlivo vybrané produkty od prémiových svetových značiek, ktoré sú symbolom nadčasového štýlu a elegancie. Umožnia vám vyjadriť, kto ste a čo je pre vás dôležité.

Pre nás je móda viac než len oblečenie – je to spôsob, ako svetu ukázať, kto sme a na čom nám záleží.

Rôzne veci, ktoré nás obklopujú, sú našimi spoločníkmi v dôležitých životných momentoch. Nesú v sebe hlboké stopy našich emócií a spomienok. Pomáhajú nám dosiahnuť naše ciele a zároveň nám umožňujú zdieľať vedomie a prežitky s ostatnými. Sú odpoveďou na výzvy každodenného života. Možno sa časom vytratia do pozadia, no to najvzácnejšie, čo sme z nich získali, v nás zostane.

V kampani pre sezónu jeseň-zima 2024 chceme zahaliť váš život do vzácnych vecí.

Prečítajte si ďalší článok