Rozhovor s Nikou Macinskou ambasádorkou kolekcie plnej ženskej solidarity

Čítanie na 3 minúty

Mali sme tú česť komunikovať s Nikou Macinskou, maminou 8 detí a autorkou kníh, ktorá sa stala ambasádorkou kolekcie od značky Answear.LAB – Sisterhood Treasure. Táto exkluzívna kolekcia prináša nielen štýlové kúsky, ale aj posolstvo sesterskej solidarity a prepojenia medzi ženami.

Čítať ďalej Rozhovor s Nikou Macinskou ambasádorkou kolekcie plnej ženskej solidarity

Silné ženy, tak môžeme nazvať Alenu Heribanovú a jej dcéru Babsy Jagušák

Čítanie na 4 minúty

SISTERHOOD – Sesterstvo. Spojenie Akčných žien a Answear.sk v krásnych ženských kúskoch, v novej kolekcii od Answear.LAB. Medzinárodný deň žien v priestore Kubis the Nook nemohol byť lepšie strávený ako v spoločnosti inšpiratívnych žien, v obklopení šmrncovných módnych kúskov.

Čítať ďalej Silné ženy, tak môžeme nazvať Alenu Heribanovú a jej dcéru Babsy Jagušák

Ukrajinské SHERO hrdinky našej doby to sú Victoria a Eugenia

Čítanie na 5 minúty

Odvahu ukrajinských žien obdivuje celý svet. Počas vojny nesú na svojich pleciach obrovskú zodpovednosť za svoje rodiny a deti. Odchádzajú do zahraničia alebo pomáhajú na fronte. Dokonca sa častokrát samé chytia zbraní a idú bojovať za vlasť do naozaj nebezpečných miest. Predstaviteľkami tejto skupiny žien sú aj Victoria Kravchenko a Eugenia Emerald. Vojačky, matky, ženy vnútorne silné – skutočné SHERO.

Čítať ďalej Ukrajinské SHERO hrdinky našej doby to sú Victoria a Eugenia
Kategórie OsobnostiZnačky Publikované

Otázky a odpovede s Veronikou Križalkovičovou, mamou štvorčiat a zároveň výnimočnou ženou

Čítanie na 3 minúty

Nová kolekcia SHERO od Answear.LAB nie je len prehliadkou najväčších jesenných trendov, ale zároveň zdôrazňuje vnútorný pocit sily, slobody a rovnosti žien. Podarilo sa nám spolupracovať počas našej kampane s rôznymi silnými ženami a jednou z nich je aj Veronika. Damián, Hugo, Noemi a Eliška! To sú mená jej štyroch ratolestí. Veronika to nemá jednoduché, no napriek všetkému je to mama s veľkým M, ktorá všetko zvláda bravúrne a s obdivom.

Čítať ďalej Otázky a odpovede s Veronikou Križalkovičovou, mamou štvorčiat a zároveň výnimočnou ženou