Vzľad mafiánskej manželky: Najhorúcejší trend roku 2024

Čítanie na 3 minúty

Mafiánska manželka je nový horúci trend, ktorý skutočne uchvátil srdcia módnych nadšencov. Je to estetika inšpirovaná filmami a televíznymi seriálmi z 80. a 90. rokov. Majetné partnerky „mafiánov“ boli vyznačené svojím špecifickým štýlom, takže mafiánska manželka je zmes glamouru, blahobytu a štipky módneho šialenstva. V našom článku nájdete podrobný opis tohto horúceho trendu roku 2024.

Čítať ďalej Vzľad mafiánskej manželky: Najhorúcejší trend roku 2024

Prehľad svadobných trendov 2024

Čítanie na 3 minúty

Výber oblečenia na svadbu nie je vždy ľahkou úlohou pre ženy, ktoré sa zúčastňujú takéhoto podujatia ako hostia. Ako sa obliecť, aby ste vyzerali elegantne a módne zároveň? Čo je vhodné nosiť a čo nie? Zistite, čo na túto tému hovoria stylisti.

Čítať ďalej Prehľad svadobných trendov 2024

Mužská móda na jar a leto 2024 – trendy, inšpirácie a nevyhnutnosti

Čítanie na 3 minúty

Mužská móda sa mení každú sezónu a teraz poznáme trendy na rok 2024. Bude to pokračujúci návrat 90. rokov? Alebo sa bude styling uberať úplne iným smerom? Zistite, ako vyzerajú mužské trendy na rok 2024.

Čítať ďalej Mužská móda na jar a leto 2024 – trendy, inšpirácie a nevyhnutnosti

Kategórie TrendyPublikované

Ladies First: Podpora hlasu žien

Čítanie na 2 minúty

Platová nerovnosť, s ktorou sa ženy stretávajú v celej Európe, neustále zhoršuje rodovú nerovnosť. Pri príležitosti nadchádzajúceho Dňa žien chceme upriamiť pozornosť na platovú nerovnosť medzi pohlaviami a podporiť hlas žien pri dôležitej téme opätovným usporiadaním symbolickej akcie Ladies Fisrt.

.

Čítať ďalej Ladies First: Podpora hlasu žien