To podstatné je vo vnútri. Spájame sily: Answear.sk a Liga za duševné zdravie v boji proti depresii

Čítanie na 3 minúty

Answear.sk vytvára nielen trendy štýlu, ale aj priestor pre vzdelávanie a podporu v oblasti duševného zdravia. Týmto projektom si kladieme za cieľ vytvoriť komunitu, kde každý môže nájsť informácie, podporu a inšpiráciu na ceste k lepšiemu duševnému zdraviu. Preto nezabudnite – obliekajte nielen svoje telo, ale aj dušu, a pridajte sa k nám v tejto dôležitej ceste ku kolektívnej pohode a duševnému blahobytu. Zdravie je našou najväčšou hodnotou, a jeho starostlivosť by mala byť súčasťou nášho každodenného života.

Čítať ďalej To podstatné je vo vnútri. Spájame sily: Answear.sk a Liga za duševné zdravie v boji proti depresii

Opaľovanie, kúpanie, oddych s knihou, osviežujúci koktejl aj zábava s priateľmi – tak vyzerá dokonalé leto s Answear.sk

Čítanie na 3 minúty

Ak ste nadšenec vodných športov a milovník módy, existuje miesto, kde sa tieto dve vášne stretávajú – WakeLake a Answear.sk. V tomto blogovom článku sa pozrieme na to, ako môžete prepojiť zážitok jazdy na vode s trendy oblečením a doplnkami, ktoré nájdete na Answear.sk.

Čítať ďalej Opaľovanie, kúpanie, oddych s knihou, osviežujúci koktejl aj zábava s priateľmi – tak vyzerá dokonalé leto s Answear.sk

ANSWEAR na festivale Colours of Ostrava, kde nesmiete chýbať ani vy!

Čítanie na 4 minúty

Od 19. až 22. júla môžete ukázať svoju autenticitu, odvahu a nadhľad ako správne hrdinky. Pripravili sme pre vás zónu ANSWEAR, kde naberiete dávku inšpirácie od Answear.LAB a objavíte novú kolekciu BE SHERO. Ste pripravení odštartovať festivalovú sezónu tak ako sa patrí? Začnite s nami!

Čítať ďalej ANSWEAR na festivale Colours of Ostrava, kde nesmiete chýbať ani vy!

Kategórie OstatnéPublikované

Objavte svoj svieži štýl s Orbitom! Vyhrajte nový šatník a služby štylistu

Čítanie na 2 minúty

Toto leto zahajuje značka ORBIT® módnu spoluprácu s internetovým obchodom Answear.sk. Nákupom akejkoľvek žuvačky ORBIT® budete mať po dobu 8 týždňov, od 21. 05.2023 do 16. 07.2023, šancu vyhrať poukaz na nákup na Answear.sk a osobné služby módneho štylistu. Aktualizujte si svoj šatník a ukážte nám svoju novú identitu s ANSWEAR & ORBIT®! 

Čítať ďalej Objavte svoj svieži štýl s Orbitom! Vyhrajte nový šatník a služby štylistu