Čítanie na 2 min 10 feb 2023

Veľký krok v histórii prémiového streetwearu! Answear.com, Sneakerstudio a PRM sa spoločne vydávajú na vzrušujúcu cestu

Autor: Michaela
Čítanie na 2 minúty

Spájame naše sily, prednosti a dlhoročné skúsenosti s dvomi jedinečnými značkami! Sneakerstudio, jeden z lídrov v predaji tenisiek a streetwearu v strednej a východnej Európe, a vznikajúca prémiová pouličná módna značka PRM sa stanú súčasťou nášho životného štýlu.

Portfólio Answear.com doplnia špecialista a rešpektovaný hráč v segmente prémiových tenisiek a streetwear. Obe značky kombinujú svoje vízie vytvorenia maximálne komfortného priestoru na vytvorenie vlastného nekompromisného štýlu ponukou a vyhľadávaním tých najžiadanejších lifestylových značiek. Answear.com vidí veľký potenciál v segmente prémiových tenisiek a streetwear a dúfa, že spoločne využijú svoje silné stránky kombináciou unikátnej ponuky produktov s prevádzkovou dokonalosťou a technologickými a logistickými zariadeniami Answear.

„Máme radi značky, ktoré vynikajú predovšetkým jedinečnými prémiovými ponukami tenisiek a streetwearu. Touto fúziou rozširujeme našu obchodnú oblasť a máme možnosť osloviť nové skupiny zákazníkov so špecializovanými produktovými radmi, vrátane generácie Z či zákazníkov zaujímajúcich sa o prémiové a luxusné produkty“, komentuje Krzysztof Bajołek, CEO Answear.com.

Sneakerstudio – všetko, čo máte radi na teniskách

Sneakerstudio je vyspelá a u mladej generácie na trhoch strednej a východnej Európy rešpektovaná lifestylová značka tenisiek. Ponúka produkty značiek ako Adidas Originals, New Balance, Carhartt a Veja. Sneakerstudio prevádzkuje internetové obchody v krajinách strednej a východnej Európy a svoje produkty predáva aj na západoeurópskych trhoch, a to aj prostredníctvom globálnej stránky prevádzkovanej v angličtine. Značka sa zrodila v roku 2015 v krakovskej štvrti Kazimierz, kde má kamenný obchod na ulici Starowislna 55, ktorá sa stala kultovou destináciou miestnych fanúšikov tenisiek a street kultúry.

PRM – high-end streetwear

Na druhej strane PRM je nový koncept, ktorý je v súlade so súčasnými trendmi na trhu a ponúka luxusné streetwear & fashion produkty. Napriek ranej fáze vývoja už dokázal prilákať mnoho značiek, ktoré sú v západnej Európe dobre známe a rešpektované, ako napríklad Y-3, A.P.C., Marni, A-Cold-Wall, MISBHV a Rick Owens. Predaje uskutočňuje prostredníctvom globálnej online webovej stránky. Butik značky sa nachádza na ulici Swietokrzyska 16 vo Varšave.

Prečítajte si ďalší článok