Čítanie na 3 min 08 dec 2021

2GETHER = BETTER! Odporučte nás svojim priateľom a objavte radosť zo spoločného nakupovania

Autor: Henrieta
2GETHER IS BETTER!
Čítanie na 3 minúty

Čím viac, tým lepšie! Zapojením sa do nášho odporúčacieho programu 2GETHER = BETTER môžete vy aj vaši priatelia počítať s ďalšími výhodami. Pozrite sa, ako to funguje!

Páči sa vám Answear? Odporučte ho svojim priateľom, rodine a všetkým, s ktorými chcete zdieľať výhodné ponuky a inšpirácie v reálnom živote aj online. 2GETHER = BETTER je náš nový program, v ktorom zdvojnásobujeme radosť z nakupovania a presviedčame vás, že tie najlepšie spoločné chvíle zažijete so svojimi blízkymi. Ak odporučíte náš obchod svojim priateľom, môžete počítať s atraktívnymi akciami. Ľudia, ktorých máte radi, dostanú 25 % zľavu na prvú objednávku a hneď ako nakúpia, získate ďalšiu 25 % zľavu pre seba.

Čo je program 2GETHER = BETTER?

Pravidlá programu 2GETHER = BETTER sú jednoduché:

Vo svojom zákazníckom účte, v záložke „Odporučiť známemu“, nájdete jedinečný odkaz. Skopírujte ho a pošlite osobe, ktorej nás chcete odporučiť, čím jej pripravíte prekvapenie.

Prostredníctvom tohto odkazu si váš známy môže zriadiť účet na Answear.sk – po jeho aktivácii dostane e-mailom 25 % zľavu na svoj prvý nákup (platí pre nezľavnený tovar). Teraz sa môže vydať na nákupný lov a prezrieť si našu bohatú a rozmanitú ponuku. Určite v nej nájde niečo super!

Hneď ako váš známy urobí prvú objednávku a použije kód, darček dostanete aj vy! Vážime si, že nás odporúčate, a preto získate 25 % zľavu na produkty, ktoré nie sú zľavnené.

Nezáleží na tom, či nakupujete rozvážne alebo spontánne. Vy aj váš priateľ máte na uplatnenie kódov 30 dní – to je dostatok času na to, aby ste si prezreli náš sortiment, využili akcie a našli tie správne produkty.

 

Úspešné nakupovanie? Iba s priateľmi!

Váš jedinečný odkaz je opakovane použiteľný, takže do nášho odporúčacieho programu môžete zapojiť priateľov, rodinu a kolegov – všetkých, ktorých chcete prekvapiť alebo jednoducho im odporučiť Answear. Zakaždým na vás a vášho nového priateľa čakajú atraktívne zľavy, množstvo sviežich inšpirácií a ešte viac zábavy, pretože najlepšie je baviť sa spolu, aj s módou. Nielenže urobíte radosť svojim blízkych, ale výhody získate aj vy – s každým úspešným odporúčaním na vás čaká ďalšia 25 % zľava na produkty, ktoré nie sú zľavnené.

 

2GETHER IS BETTER!

Prečítajte si ďalší článok