Čítanie na 4 min 29 jún 2023

ANSWEAR na festivale Colours of Ostrava, kde nesmiete chýbať ani vy!

Autor: Michaela
Čítanie na 4 minúty

Od 19. až 22. júla môžete ukázať svoju autenticitu, odvahu a nadhľad ako správne hrdinky. Pripravili sme pre vás zónu ANSWEAR, kde naberiete dávku inšpirácie od Answear.LAB a objavíte novú kolekciu BE SHERO. Ste pripravení odštartovať festivalovú sezónu tak ako sa patrí? Začnite s nami!

Naše BE SHERO

Každá kolekcia od Answear.LAB je príbehom o ženách. Prostredníctvom módy sa venujeme dôležitým témam, inšpirujeme a motivujeme. Tentokrát povzbudzujeme ženy nahlas a jasne, aby vzali veci do vlastných rúk a verili vo vlastnú silu. Kolekcia BE SHERO je chválou nezávislosti, žitia života podľa vlastných podmienok, ženskej sily, s ktorou môžeme meniť svet a konať, pričom zostávame sami sebou

Kolekcia BE SHERO spája všetky sebavedomé ženy aj na Slovensku, ktoré si veria a svoj život majú pevne v rukách – Janka Topánka, Ivanka Antal, Petra Slamková, Lauren, ale aj Saša Gachulincová sú obrazom ženskej sily, originality a sebahodnoty. Každá z nich je autentická, odvážna a hravá – rovnako ako kúsky z kolekcie.

 

Čo si obliecť na letný festival?

Pohodlnosť je hlavnou zásadou najmä čo sa týka obuvi. Keďže sa po festivalovom areáli presúvate po svojich a denne nachodíte doslova kilometre, treba tomu prispôsobiť aj to, čo máte na nohách. Osvedčené sú ľahké sandálky, tenisky, baleríny či takzvané „našuchovačky“. Pri nepriaznivom počasí sa určite oplatí mať so sebou aj gumáky. Naopak, vyhnite sa topánkam na podpätku, vysokej platforme či žabkám. Nič nepokazíte vzdušnými a pohodlnými šatami v akejkoľvek dĺžke. Trendové sú rázporky, priehľadné materiály, potlače s rôznymi geometrickými tvarmi. Určite zažiarite v pastelových veselých farbách aj kvetinových vzoroch. Šaty skúste ozvláštniť napríklad opaskom. Na festivaloch sú už niekoľko sezón trendy džínsové šortky. Nemusíte sa však obmedzovať iba na modrú farbu. Doplniť ich môžete napríklad tielkom nad pupok či klasickým tričkom a rifľovou vestičkou. Ideálna je menšia taška, do ktorej sa schovajú najzákladnejšie veci ako peňaženka, doklady, mobil, kľúče, prípadne fľaša s vodou a čosi pod zub. Túto úlohu splnia napríklad crossbody tašky, ale napríklad aj malé, ale praktické batôžky.

 

 

Aký make-up zvoliť?

Aj keď festivalové líčenie často pôsobí efektným dojmom, vytvoriť taký prepraco-vaný make-up v skutočnosti nie je ľahké. S týmto vám určite pomôže naša vyzážistka v ANSWEAR stánku! Vytočte si festivalový make-up na kolotoči štastia a zverte sa do rúk odborníkov.

Pokiaľ túžite po variante, jednoduché džínsy s tielkom a teniskami nič nepokazíte. Vlasy si necháte rozopnuté a make-up zvolíte skôr v štýle „natural look.“ Ak patríte k vášnivým fanúšičkám, tak sa oblečte na obraz svojej hviezdy. Práve na festivale vám to nikto nebude vyčítať a už vôbec si z vás uťahovať. Kľudne zvoľte aj tričko s ich podobizňou, podstatné je, aby ste sa uvoľnili a cítili dokonale šťastne. Zamerajte sa viac na extravaganciu a vyzývavosť. Súčasťou líčenia môžu byť aj zábavne aplikácie, kamienky, či nálepky. Tie aplikujte v okolí očí a obočia, taktiež na čelo, alebo lícne kosti. Hrajte sa, zabávajte sa.

Na čo sa môžete tešiť v ANSWEAR zóne?

Pochutnáte si na osviežujúcich nápojoch, dobrej káve a nebude chýbať ani zábava v podobe rôznych aktivít ako napríklad koleso šťastia, kde si môžete vytočiť jednu z 12 lákavých cien.

Ak by ste Colours nepoznali

Colours of Ostrava je multižánrový medzinárodný hudobný festival, ktorý sa v Ostrave koná každoročne od roku 2002. Od roku 2012 sa koná v úchvatnom prostredí Dolných Vítkovíc – bývalých priestorov baní a železiarní. Takmer všetci hudobní fanúšikovia si prídu na svoje, pretože paleta hudobných žánrov a samotných hudobníkov je veľmi pestrá.

Program COO

Najväčším ťahákom festivalu je jedna z momentálne najúspešnejších svetových kapiel OneRepublic. Americký rapper Macklemore a britská hviezda Ellie Goulding predvedú svoju nezabudnuteľnú šou. Africká superstar Burna Buy tento rok prvýkrát vystúpi pred českým publikom a bude to vo Colours of Ostrava. V zostave sú aj ďalší zahraniční umelci – Jacob Collier, Interpol, Niall Horan, Kavinsky, Tom Grennan, LaBrassBanda, The Comet is Coming, CloZee, Haviah Mighty, Moonshine či Anyma.

Milovníkov klavírnej hudby potešia výkony najrýchlejšieho klaviristu na svete Lubomyra Melnyka či poľskej klaviristky Hanie Rani.

Program nájdete tu: https://www.colours.cz/program-festivalu

Tešíme sa na Vás. 

Prečítajte si ďalší článok