Čítanie na 3 min 28 aug 2023

Opaľovanie, kúpanie, oddych s knihou, osviežujúci koktejl aj zábava s priateľmi – tak vyzerá dokonalé leto s Answear.sk

Autor: Michaela
Čítanie na 3 minúty

Ak ste nadšenec vodných športov a milovník módy, existuje miesto, kde sa tieto dve vášne stretávajú – WakeLake a Answear.sk. V tomto blogovom článku sa pozrieme na to, ako môžete prepojiť zážitok jazdy na vode s trendy oblečením a doplnkami, ktoré nájdete na Answear.sk.

Answear.sk x Wakelake

Od začiatku letnej sezóny Answear.sk vytvoril na Wakelake špeciálnu zónu, ktorá je určená pre všetkých milovníkov leta. V tejto Answear zóne sme sa zamerali na vytvorenie prívetivej atmosféry, aby sme sa čo najviac priblížili našim zákazníkom. Našim cieľom bolo vytvoriť miesto, kde si môžete oddýchnuť a cítiť sa ako doma. Táto chilloutová zóna nesie motto „Lifespiration starts here“. Aby sme túto relaxačnú atmosféru podporili, pripravili sme pre našich hostí špeciálny nápoj nazvaný Lifespiration, ktorý poteší každého. Príďte si užiť odpočinok v pohodlných kreslách a dopriať si lahodný nápoj s úchvatným výhľadom. Tu máte príležitosť si oddýchnuť, položiť nohy nahor a jednoducho len relaxovať. To miesto je ako stvorené pre vaše pohodlie a odpočinok.

V tejto zóne taktiež nájdete naše špeciálne vytvorené barely, ktoré sú unikátne svojim dizajnom. V minulom roku sme usporiadali grafickú súťaž, do ktorej sa prihlásilo viac ako 2000 účastníkov z 29 krajín, ktorí nám zaslali viac ako 5 000 návrhov. Rozhodli sme sa, že aspoň niektoré slovenské návrhy predstavíme na našich bareloch.

Skúste adrenalín na wakeboarde alebo flyboarde na vyhlásenom bratislavskom Wakelake na kúpalisku Zlaté piesky. Je to asi to najlepšie miesto na horúce letné dni a noci. Z reštaurácie s kokteilom alebo čapovanou limonádou môžete sledovať skúsených aj neskúsených wakeboardistov. Teda v prípade, že na dosku neskočíte sami. Bude to presne tá chvíľka pre seba, ktorú potrebujete. Wakelake nie je len o vodných športoch. Opaľovanie, kúpanie, oddych s knihou, osviežujúci koktejl aj zábava s priateľmi – tak vyzerá dokonalé leto s Answear.sk! U nás je všetko, chýbate iba vy!

Lifespiration Event

18. 08. 2023 sme na ROOF terase Wakelaku pripravili krásny, letný event. Naši hostia mali možnosť využit širokú škálu atrakcií, ktoré zahŕňali vodné športy, inštruktora na wakeboarde, paddleboard a dokonca aj tanečnú hodinu latino fit.

Celý program sprevádzal DJ a naša očarujúca moderátorka Saška Gachulincová ktorá sama skúsila, aké je to jazdiť na wakeboarde. Aby sme potešili ich chuťové bunky, pripravili sme pre nich občerstvenie a špeciálny nápoj Lifespiration celá atmosféra sa niesla v letnom duchu a naši hostia si to nesmierne užívali.

Takže či už sa pripravujete na deň na vode plného adrenalínu na WakeLake alebo hľadáte štýlové oblečenie na každý deň, Answear.sk vám ponúka široký výber, ktorý vám umožní spojiť pohodlnosť, štýl a funkčnosť. Spoľahnite sa na Answear.sk pre váš štýlový vzhľad na pevnine i na vode!

Prečítajte si ďalší článok