Čítanie na 3 min 10 jan 2018

CHALLENGE #WEARETHEANSWEAR POZNÁ SVOJICH VÍŤAZOV

Autor: Nicole
Čítanie na 3 minúty

A je to tu! Poznáme výhercov súťaže o kultový Fiat 500 a vouchery v hodnote 500 Eur. Pozrite sa, ako sa súťažiaci zhostili nášho hesla: Móda testovaná na ľuďoch.

Úlohou bolo vytvoriť video alebo fotografiu, ktoré ukázali, ako účastníci vnímajú módu a dokážu kombinovať rôzne kúsky oblečenia. Hlavnou cenou bol automobil – Fiat 500 a 18 poukážok v hodnote 500 Eur. A za to už stálo bojovať.

Každý deň sa na Facebooku a Instagrame objavili desiatky pozoruhodných štylizácií inšpirovaných hlavným mottom súťaže s hashtagom #WeAreTheAnswear. Predviedli ste nám, ako viete štýlovo žiť – kreatívne testovať všetky strihy, štýly a farby oblečenia. Dokázali ste, že vaše predstavy nemajú žiadne obmedzenia a dokážete nájsť módne riešenie aj v extrémnych podmienkach.

Súťaže sa zúčastnilo 6 krajín: Poľsko, Slovensko, Česká republika, Rumunsko, Ukrajina a Maďarsko. Nebola to veru jednoduchá úloha vybrať víťaza. Počet a kvalita vašich príspevkov preukázali, že Answear Generácia pozná svoju vlastnú hodnotu a chce žiť podľa seba!

Hlasovanie bolo plné emócií, ale nakoniec sme sa rozhodli jednohlasne. Víťazom a zároveň novým majiteľom Fiatu 500 sa stal Alexander (@alexanderkrakovsky).

Výherné video nás uchvátilo svojou estetikou a kreativitou v súlade so súťažnou úlohou. Alexander dokázal, že móda funguje za každých podmienok a ukazuje, že #wearetheanswear nie je len hashtag, ale aj prístup k životu.

 

1.miesto – @alexanderkrakovsky 

Víťazné video je tu: click 

 

 

Daľšie ceny vo forme voucherov v hodnote 500 Eur získali:

 

Rebeka Dostálková

Kéj Trs

@ania_bananowicz

@jasinski_art

@tripbytriplets

@kuku_kukuman

@mc.dalena

@auris_luca

@liliszalma

@elgrdeno

@daczu

@sinka.marta

@lenartview

@prosto.irinka

Barbara Łazicka

@make_up_today

@coffentropy

Alexandra Zając

 

Gratulujeme výhercom a ďakujeme všetkým, ktorí sa súťaže zúčastnili!

Prečítajte si ďalší článok