Čítanie na < 1 min 24 máj 2018

POHYB NIE JE VEC, DO KTOREJ BY STE SA MALI NÚTIŤ – SIMONA, www.cisarovenovesaty.sk

Autor: Nicole
Čítanie na < 1 minúty

Ale ak sa chcete popasovať sama so sebou, prekročiť svoje hranice či zdolať výzvu akou je moja hodina Dance boxu, nech sa páči, dvere sú Vám u mňa vždy otvorené. A to aj v súvislosti s projektom, SportIsTheAnswear, ktorý možno priláka aj Vás, aby ste ochutnali zo športovej kuchyne niečo „pikantné „.

Tanec a pohyb sprevádzajú môj život od malička. Asi aj preto som vcelku disciplinovaný človek. Každý pohyb mi istým spôsobom dobíja baterky. Áno, sú chvíle, keď sa mi nechce ale na druhej strane ak dlhšie nedostanem svoju dávku endorfínov, dobre známeho hormónu šťastia, tak dokážem byť skutočne bez nálady.

Cvičenie či pohyb nie je vec, do ktorej by sa mali ľudia nútiť. Mala by to byť prirodzená súčasť života. V dnešnej dobe automobilov a výťahov či eskalátorov to veru nie je úplne jednoduché. Taktiež nie každý sme tak vychovaný a vtedy sa treba naozaj zamyslieť a zmeniť svoj život vedome. Nájsť typ pohybu, ktorý sa vám páči a nevzdať to. Verte, potom to už pôjde samé. Je jedno či si zvolíte box, tanec, beh, jógu či čokoľvek iné. Ak sa však do toho dáte treba vydržať. Začiatky pre nikoho nie sú jednoduché. Telo si musí na danú aktivitu zvyknúť. Všetko nové sa treba najprv naučiť a to chvíľu trvá. Nedomotivujte sa prípadným neúspechom alebo pocitom zlyhania. No a potom príde odmena. Zaslúžená odmena v podobe skvelých pocitov nielen priamo po hodine ale i dobrej nálady počas celého dňa, fyzického zdravia a psychickej pohody. Všetko bude zrazu lepšie. Minimálne sa budete oooovela viac usmievať. ☺

Prečítajte si ďalší článok