Čítanie na 2 min 07 máj 2021

Choďte za svojimi snami s našou limitovanou kolekciou answear.LAB

Autor: Nicole
Čítanie na 2 minúty

Vyberte si nezávislosť, odvážte sa plniť si svoje sny a nikdy sa nevzdávajte – najnovšia  kolekcia answear.LAB  vám dodá novú energiu konať a meniť sa. Pozrite si jej moderné návrhy a jednoducho – odvážte sa snívať!

Kolekcia s názvom „ODVÁŽTE SA SNÍVAŤ“ je odrazom našej doby. Túžba po ľuďoch, blízkosti, kultúre, móde, rušnom meste cez deň a bláznivých nociach – to je nostalgická téma spomínanej kolekcie. Je však možné, vytvoriť voľnočasové oblečenie, ktoré bude zároveň elegantné, a ktoré bude v sebe zosobňovať pohodlie a zmyselnosť? Kombinácia týchto dvoch protikladov. je práve esenciou tejto módnej zbierky.

 Čím vás kolekcia Dare to Dream prekvapí?

Kolekcia answear.LAB vzdáva hold žene plnej radosti zo života, odvahy a odhodlania. Práve pre ňu boli vytvorené návrhárske súpravy vyrobené z kože, zmyselné šaty, sukne zdôrazňujúce pás, široké nohavice a košele oversize s pútavými detailmi. Sety oblečenia môžete doplniť pútavými doplnkami, od ručne vyrobených kožených opaskov až po kabelky, ktoré sa osvedčia pri mnohých príležitostiach. Produkty z „Dare to Dream“ sa odlišujú nielen svojim dizajnom, ale aj ušľachtilými materiálmi: obajvuje sa prírodná koža, hodváb, viskóza a modal, a celá je udržiavaná v sofistikovanej palete farieb: dominuje sivobiela a čierna s jemnými odtieňmi béžovej, pastelovej modrej a sivej. Okrem hladkých, saténových textúr existujú aj motívy tie-dye v elegantnom vyhotovení.

sako / šľapky / nohavice

blúzka / kabelka / šaty

Od žien pre ženy – inšpirácie v kolekcii answear.LAB

Answear.LAB vytvorila modernú dámsku kolekciu, ktorá je reakciou na súčasnú dobu. Inšpiráciu priniesli štýlové ikony, rozpoznateľné a silné osobnosti, ktoré sa neboja prelomiť zaužívané vzorce: Annie Lennox, Caroline de Maigret a Giovanna Bataglia. Pri hľadaní najlepších riešení značka siahla k top trendom sezóny, bez toho, aby vynechala kvalitu a klasické riešenia. Paulina Krupińska, tvár navrhovanej kolekcie, poľská modelka a televízna moderátorka, Miss Polonia 2012, je známa nielen svojím zmyslom pre štýl, ale aj nezávislosťou a vytrvalosťou v nasledovaní vlastnej cesty. Návrhy zahrnuté v limitovanej zbierke dodávajú silu, sebavedomie a často upokojenie, čo vám umožní pozerať sa do budúcnosti s optimizmom. Odvážiť sa snívať!

košeľa / kabelka / šaty

šľapky / šaty / šaty

Prečítajte si ďalší článok