Čítanie na 2 min 13 okt 2021

Čas na Female Revolution!

Autor: Henrieta
Čítanie na 2 minúty

Čas na zmenu, čas na ženskú revolúciu! Uvoľnite svoju vonkajšiu silu, vyjadrite svoj vlastný názor a ukážte, čo dokážete s novou kolekciou answear.LAB.

Zmeňte svoj šatník!

Female Revolution je grungeová kolekcia s mestským, nadčasovým charakterom. Základom sú modely z prírodnej kože: oversized trenčkot, klasická kožená bunda, košeľa alebo široké nohavice s vysokým, výrazne naznačeným pásom. Kolekcia answear.LAB ponúka aj kožené šaty: minimalistické s dlhými rukávmi, ako aj bundu, ktorá sa dá nosiť aj ako vesta. Nebojte sa prírodnej kože – je to odolný materiál, ktorý vekom získava na ušľachtilosti, a ak sa oň budete správne starať, vydrží vám veľa sezón. Oplatí sa investovať do kvality a odolnosti!

Kožené kúsky kolekcie dopĺňajú grafické čiernobiele kockované alebo peplum svetre, oversized košele a roztrhané džínsy – absolútny must-have posledných sezón.

Kolekcia answear.LAB – ako ju správne nosiť?

Siluety predstavené v kolekcii zdôrazňujú silu a rebelantstvo. Ženské modely kombinujte s ťažkými mokasínami, derby topánkami, šnurovacími čižmami alebo topánkami na podpätku. Výrazné prvky budú pracovať vo váš prospech a umožnia vám vyjadriť sa na 100 %.

 

Prečítajte si ďalší článok