Čítanie na 3 min 15 okt 2018

HERITAGE – JESENNÁ KOLEKCIA ZNAČKY ANSWEAR

Autor: Nicole
Čítanie na 3 minúty

Vzácne tkaniny, hlboko sýte farby a ženská móda – to je kvintesencia novej kolekcie vlastnej značky ANSWEAR, v ktorej sa minulosť mieša s prítomnosťou.

 Nudia vás moderné futuristické štýly, a skôr snívate o šatách, ktoré vás krásne zdôraznia? Chcete sa aspoň na chvíľu cítiť ako aristokrat? Ak ste odpovedali áno, na všetky otázky, je to znamenie, že nová kolekcia značky ANSWEAR je určená priamo pre vás! Heritage je naša jesenná ponuka oblečenia a doplnkov, kombinujúca najnovšie trendy, ušľachtilé tkaniny a retro dizajn.

Čo obsahuje kolekcia HERITAGE?

Jesenná kolekcia značky ANSWEAR – HERITAGE, je poctou minulosti s miernym nádychom orientálneho vplyvu, vytvorená na základe trendov z móla pre sezónu AW18. HERITAGE vyžaruje eleganciu a urodzenosť. Prevláda v nej  oblečenie v odtieňoch karmínovej, fialovej,  žltej, oranžovej a v aktuálnej módnej karamelovej . Fashion edícia HERITAGE, to sú predovšetkým klasické jesenné kabáty, vzorované maxi šaty, blúzky s nazberanými  rukávmi, rozšírené sukne, zvonové alebo široké nohavice, a samozrejme, bundy rozmanitého strihu. V typických jesenných farbách dominujú  kvetinové motívy  prepojené s orientálnymi vzormi a mriežkovanou štruktúrou, vytvárajúcou jedinečné vrstvené súbory, ktoré  môžete voľne kombinovať. Okrem unikátneho oblečenia obsahuje kolekcia Heritage, to najmódnejšie príslušenstvo. Fashionisti aj stylisti, tu nájdu originálne inšpirácie na vytvorenie typického jesenného imidžu: šále s retro vzorom , zamatové kabelky ideálne pre večerné spoločenské udalosti, ale aj praktické tašky.

SAKO / NOHAVICE

SAKO / NOHAVICE / SAKO

SAKO / BLÚZKA / NOHAVICE

BUNDA / SAKO

BLÚZKA / KABÁT

Pozrite sa na celú ponuku >>>

Prečítajte si ďalší článok