Čítanie na 2 min 26 feb 2019

VITAJTE V TAJOMNEJ ZÁHRADE – JE TU SECRET GARDEN OD ANSWEAR

Autor: Nicole
Čítanie na 2 minúty

Vstúpte spolu s nami do tajomnej záhrady, kde sa už skrýva JAR! S touto myšlienkou prichádza priamo k vám nová kolekcia značky ANSWEAR – Secret Garden, alebo štýlové tipy pre prvé jarné dni. Inšpirujte sa!

 Ak sa radi odievate do ženských pastelových odtieňov, Secret Garden od značky Answear vám umožní pomyselne sa presunúť do tajomnej záhrady plnej kvetov, ktorá sa kúpe v prvých lúčoch jarného slnka. Najnovšie modely od ANSWEAR-u na jednej strane ponúkajú romantickú ženskosť a na strane druhej  – poskytujú komfort a slobodu. Takže ich viete využiť  aj v každodenných situáciách.

Secret Garden, cesta k vášmu jarnému outfitu

Jar ako ročné obdobie je spojená so sviežosťou, žiarivosťou a samozrejme, so záplavou kvetín. Kvety doslova hýria na vzdušných tkaninách, v minimalistických formách, ale aj v casual móde. Všetko sa udržiava v pasteloch, predovšetkým v odtieňoch mäty, fialovej a ružovej, čo je na pohľad veľmi príjemné. A zároveň sú tieto farby pre nás oddychom, od ťažkých zimných tónov.

ŠATY / TUNIKA / BUNDA / ŠATY / BLÚZKA

Čo nájdete v tejto kolekcii?

Kolekcia Secret Garden vás pohltí štýlom oversize, ktorý vám poskytne priestor pre váš trendy imidž. Nájdete tu predovšetkým modely s textíliami príjemnými na dotyk či vzdušné prírodné tkaniny – šaty, pletené sukne, bavlnené tričká, tričká s kvetinovou potlačou, ale aj pohodlné bežecké oblečenie. To sú naozaj inšpiratívne návrhy na prvé jarné dni, ktoré vám umožnia experimentovať s neformálnym mestským štýlom.

NOHAVICE / BUNDA / BLÚZKA / SUKŇA / MIKINA

Pozrite sa na celú ponuku >>>

Prečítajte si ďalší článok