Čítanie na 2 min 10 máj 2023

Objavujte a nájdite svoje #journeyspirationsk!

Autor: Michaela
Čítanie na 2 minúty

Sú miesta, ktoré v nás niečo objavujú a miesta, ktoré objavujeme my sami. Preskúmajte a nájdite svoje #journeyspirationsk a vyhrajte!

Jar je v plnom prúde! Viac voľného času a perfektné počasie prispievajú k výletom k blízkym aj ďalekým. Začnime však tým, že sa zameriame na svoje bezprostredné okolie koniec koncov, nemusíte ísť na koniec sveta, možno hneď za rohom číha na vás niečo zaujímavé? Chceme, aby ste nám ukázali, ako sa viete tešiť z neobjavených miest vo vašom okolí. Hľadáme tie zasvätené, fotogenické, miestne ciele vašej cesty, ktoré vás uchvátia svojou atmosférou, detailmi, možno aj farbami. Poznáte také miesta? Je na nich niečo, čo vás priťahuje? Ukážte nám ich!

Ako sa zapojiť do súťaže?

Hľadáme miesta, ktoré sa stávajú životnými túžbami. Fotografie momentov, ktoré vyvolávajú emócie. Obrázky, ktoré sa môžu stať začiatkom vzrušujúcich príbehov. Neobjavené miesta sú všade. Nemusíte ísť na druhú stranu sveta stačí sa rozhliadnuť, cestovať lokálne, možno na svojej každodennej trase môžete objaviť niečo nové. Nechajte sa ponoriť do #journeyspirationsk atmosféry!

PRAVIDLÁ:

1. Vytvorte fotografiu alebo video inšpirované momentom súvisiacim s cestovaním a nahrajte svoje dielo na Instagram.
2. Sledujte náš profil answear_sk.
3. Nezabudnite pridať hashtagy #journeyspirationsk a #answear_sk.
4. Označte @answear_sk na fotke alebo videu v popise.
Súťaž trvá od 10. 05. 2023 do 31. 07. 2023.

Súťaž plná inšpiratívnych cien

Naša porota sú skúsení nadšenci, ktorí neustále hľadajú inšpiráciu a energiu žiť život naplno. Sú to tí, ktorí vyberú víťazov súťaže, ktorí získajú jedinečné ceny.

CENY SÚ NAOZAJ LÁKAVÉ:
Prvá cena: Darčekový voucher portálu AmazingPlaces.cz v hodnote 320 €
Druhá cena: Nákup na Answear.sk v hodnote 200 EUR
Tretia cena: Kozmetický cestovný balíček Trial Kit Hydrating s Overnight Hydrating Mask od EnvyTherapy v hodnote 100 €


Prečítajte si ďalší článok