Čítanie na 3 min 04 júl 2019

OBLEČENIE A PRÉMIOVÉ DOPLNKY, KTORÉ BY MALI BYŤ V ŠATNÍKU ŠTÝLOVÉHO DŽENTLMENA

Autor: Nicole
Čítanie na 3 minúty

Napriek horúčavám , je pre vás samozrejmé, vyzerať stále elegantne? Inšpirujte sa našim módnym sprievodcom, aké letné oblečenie, by ste si mali zaobstarať, aby ste sa cítili pohodlne, ale zostali pritom stále štýloví.Polotričko

Jeho príbeh sa píše viac ako 100 rokov, a stále nevychádza z módy! Polotričko z kvalitnej bavlny je priedušné, pohodlné, a vďaka lemovanému golieru sa s vkusom odprezentujete. Neváhajte preto, a zabaľte ho do svojho prázdneho kufra ako elegantnú náhradu za bežné tričká.

POLO RALPH LAUREN / LACOSTE / TOMMY HILFIGERTOMMY HILFIGER / LACOSTE

Elegantné šortky

Džínové šortky sú priveľmi neformálne, navyše v najväčšom teple nie sú nevyhnutne pohodlné. Namiesto toho si zaobstarajte šortky z prírodnej tkaniny – mali by siahať ku kolenám, a byť so zakončenou manžetou. Môžete ich doplniť koženým opaskom a zdôrazniť tak, ich elegantnú štýlovú ležérnosť.

TOMMY HILFIGER / TOMMY HILFIGERTOMMY HILFIGER / SCOTCH & SODA

Espadrily a mokasíny

Tenisky a žabky by ste momentálne mohli uložiť do spodnej priehradky vašej skrine. Teraz prichádza čas pre kožené mokasíny, ktoré sú mäkké, pohodlné a majú v sebe to „niečo“. Okrem toho sú nielen počas dovolenkového výletu, skvelou alternatívou ku klasickým topánkam. Typickým  topánkovým „espressom“ sú espadrilles. Modely v kvalitnom plátnovom alebo koženom vyhotovení  môžu vyzerať skvele aj s chinas nohavicami  a bielym tričkom.

GINO ROSSI / POLO RALPH LAUREN / TOMMY HILFIGER / TOMMY JEANS / JOOP!

Klobúk

Klobúk nie je len vašou ochranou pred slnkom, ale aj štýlovým letným akcentom. Univerzálnou klasikou je Panama klobúk a boater, pričom pri výbere si vždy pozorne prezrite celú jeho väzbu. Vyčnievajúce slamienky alebo nerovné hrany sú nevzhľadné a môžu vám mnoho ukradnúť z celkovej príťažlivosti.

Kožená taška

Počas dovolenkového výletu sa nemusíte obmedzovať len na plátený batoh. Ak hľadáte niečo sofistikovanejšie, správnou voľbou bude kožená poštárska taška alebo kožený ruksak, do ktorého sa zmestí všetko potrebné. Navyše sa k týmto šik doplnkom môžete zladiť s košeľou, ľahkou bundou alebo bavlnenými šortkami. Ak si k tomu ešte zaobstaráte aj kožený opasok alebo hodinky (samozrejme na koženom remienku), získate tak veľmi jednotný, klasický styling.

GUESS JEANS / TOMMY HILFIGER / DIESEL / TOMMY HILFIGER / SCOTCH & SODA

Prečítajte si ďalší článok