Čítanie na 3 min 04 júl 2019

3 PRAVIDLÁ PRE JEDINEČNÝ LETNÝ ŠTÝL

Autor: Nicole
Čítanie na 3 minúty

Prišlo očakávané, horúce leto, a vás akiste zaujíma ako vyskladať svoj šatník, vyzerať perfektne a módne, pri týchto rekordných teplotách. Na vytvorenie dokonalého stylingu potrebujete poznať tri pravidlá – dress code pre letnú párty, na prímorskú promenádu alebo pre párty na jachte.

Vyberte si tie najvychytenejšie doplnky sezóny

Pre začiatočníkov, spomenieme  pár vecí v tejto sezóne, ktoré vás doslova chytia za srdce. Espadrilky na štíhlych platformách, tvarované kabelky, do ktorej môžete zabaliť minimálne: telefón a kľúče, klobúky s obrovskou strieškou, ktorá skryje vašu tvár pred slnkom a plavky s najmódnejším vzorom leta,  panterom…To je len zopár tipov z doplnkových hitoviek , ktoré vám postačia k tomu, aby ste si vytvorili módny set.

TOMMY HILFIGERTOMMY HILFIGER / CALVIN KLEINTOMMY HILFIGER   / LIU JO

Dajte na bielu!

Aká je aktuálna farba leta? Samozrejme, ušľachtilá biela. Krásne ladí s opálením, a na slnku vyzerá skvele, takže všetko, čo potrebujete, je vziať si pár vecí z tejto farby na dovolenku, a nemusíte sa už starať o svoje outfity. A čo viac, biely odtieň dobre harmonizuje so zlatými šperkami, tkanými doplnkami ako aj zvieracím dezénom, čo sú silné trendy tohtoročnej dovolenky. Súprava bielej košele s krátkymi nohavicami, zavinovacie biele šaty na letnú párty alebo biely nohavicový kostým v kombinácii s jednoduchým topom – to je pár  návrhov, ktoré sa vyznačujú práve farebnou jednoduchosťou.

MISS SIXTY / CALVIN KLEIN JEANS / LIU JO / LIU JO / TOMMY HILFIGER

Nezabudnite na kvalitné materiály

Počas sparných dní by ste sa mali riadiť zákonmi prírody. Dostatok čerstvého vzduchu, pitný režim a ľahkosť v odievaní. Zabudnite na polyesterové vlákna alebo iné umelé materiály. Nielenže v nich zažijete teplotný šok, navyše budete nevhodne pôsobiť aj na svoje okolie. Polyester nie je ani módny ani prestížny. V lete siahnite po prírodných, vzdušných a pokožke -priateľských tkaninách. Bavlna, ľan, hodváb, viskóza sú nielen pohodlné, ale navyše vyzerajú dobre aj v teplých dňoch. Vo vašich šatníkoch by preto mali byť povinnou výbavou, práve počas takejto klímy.

TOMMY JEANS / SILVIAN HEACH / CALVIN KLEIN JEANS / GUESS JEANS / SCOTCH & SODA

Prečítajte si ďalší článok