Čítanie na 3 min 10 okt 2022

Odvážne a výnimočné – Jauu, PS: to bolelo

Autor: Michaela
Čítanie na 3 minúty

Vypočujte si čo na kolekciu SHERO od Answear.LAB hovoria Petra Polnišová a Eva Kramerová (Evelyn)

Predstavenie podcastu

Jauuu, PS: to bolelo je vtipným dialógom, v ktorom sa každý týždeň rozoberajú rôzne vzťahové témy. O vtipnú stránku sa postarajú moderátorky Petra Polnišová a Evelyn (Eva Kramerová), ktoré sa počas každej epizódy smejú a vy sa smejete s nimi, keďže príbehy, ktoré čítajú a ich komentáre vám nedajú inú možnosť.

Zameranie podcastu

Podcast nie je určený iba ženám. Pobavia sa pri ňom aj muži, keďže nechýbajú rôzne vtipné historky či už zo života samotných moderátoriek alebo poslucháčov, ktorí zážitky posielajú vždy v predstihu, keďže téma relácie je známa vopred.

Trvanie a frekvencia podcastu

Každá epizóda podcastu trvá približne 50 minút, takže je vhodná na dlhšie cesty autom. Podcast nevychádza úplne na pravidelnej báze, no priemerne sú nové epizódy dostupné každé dva týždne.

Téma SHERO podcastu

Wonder Woman alebo Catwoman nie sú len fiktívne postavy zo sveta komiksov. Sú to prvé ikony feminizmu, vďaka ktorým začali ženské úlohy získavať na význame a nakoniec dominovať svetu, ktorému dovtedy vládli len mužskí hrdinovia. Boli vytvorené, aby ostatným ženám (a nielen im) poskytli inšpiráciu, odvahu a vzor. Hrdinky ako ony ukázali, ako brániť svoje hodnoty, ako dosahovať ciele, ako bojovať so zlom a ukázali, v čom je ich sila. Taká je aj „SHERO” – žena superhrdinka, ktorej najväčšou prednosťou je jej vnútorná sila. Skrýva v sebe mnoho pocitov. Je citlivá, ale zároveň dokáže bojovať za svoje sny a realizuje ich za vlastných podmienok. Ruka v ruke bojuje za ciele a ideály spolu s ostatnými ženami, pretože verí v silu sesterstva a vzájomnej podpory. Táto časť je venovaná ženám – hrdinkám! Nová kolekcia SHERO od Answear.sk je zameraná na silu a výnimočnosť žien. Tento podcast sa špecializuje na rôžne fascinujúce témy, čo všetko ženy prekonali, poučili sa z toho a zahojili svoje fraktúry, oprášili sa a išli ďalej. Chcete sa dozvedieť viac? Vypočujte si celý podcast tu!

Prečítajte si ďalší článok