Čítanie na 2 min 30 nov 2022

Vy máte moc! Buďte kým chcete byť!

Autor: Michaela
Čítanie na 2 minúty

„Každé dievča by malo vždy poznať dve veci: čo a koho chce?“ – slová pripisované Coco Chanel sa stávajú mottom najnovšej kolekcie Answear.LAB. Vy máte v sebe tú moc uniknúť od zaužívaného a žiť v úplnej slobode, nespútané stereotypmi.

Čo by mala žena robiť?

„Mali by ste.“ Toto slovné spojenie sa pre ženské úlohy a zodpovednosti objavuje v slove i písme pomerne často. Ženy „by mali” nosiť určité veci, ktoré vyhovujú ich kráse, veku a postave. Určitým spôsobom „by mali” vychovávať svoje deti, správať sa, vytvárať si každodennú rutinu a formovať svoj imidž. Život ženy ohraničený pevným rámcom zákazov a príkazov neustále podlieha hodnoteniu rôznych kritikov – napr. spoločnosti, ktorá koniec koncov vie, čo je pre ženu vhodné a čo vôbec nie. Avšak jedinou autoritou na posudzovanie takýchto vecí ste iba VY. Najlepšie viete, čo môžete, chcete a mali by ste robiť. Kým a akým typom človeka by ste mali byť.

Je to váš život, vaše pravidlá a vaša sila, čo vám answear.LAB pripomína. Najnovšia kolekcia YOU HAVE THE POWER, kúpajúca sa v odtieňoch modrej v spojení slobody a energie je potvrdením postavenia a autonómie žien. Značka sa opäť zaoberá témou, ktorá je jej srdcu blízka, a na každom kroku zdôrazňuje, že máte na výber.

Objavte kolekciu tu!

Máte tú moc!

Možno vám v hlave zaznie pieseň Disneyho Elsy… Je čas premeniť vašu rozprávku na skutočnosť a veriť vo svoju vlastnú silu. Veľakrát sme to zopakovali a budeme to opakovať aj naďalej, pretože veríme, že v každej žene sú obrovské rezervy sily. Sny, ambície a túžby vo vás víria a chú sa dostať na povrch. Je len na vás, kedy a ako ich tam pustíte.

Svoju silu môžete uvoľniť kedykoľvek! Vystúpte z krabice a konečne začnite žiť život, ktorý chcete, bez toho, aby ste venovali pozornosť tomu, čo hovoria ostatní. Vyhoďte slová „mali by ste“ do koša.

Prečítajte si ďalší článok