Čítanie na 3 min 18 apr 2024

Rockový štýl vo svetle reflektorov. Inšpirácia s bundou Ramones

Autor: Michaela
Čítanie na 3 minúty

Rockový štýl sa opäť dostal do priazne fashionistov. Niet sa čo čudovať – je to perfektný spôsob, ako vyjadriť svoju rebelskú osobnosť s ikonickou bundou a niekoľkými neobvyklými doplnkami. Vytvorte si originálne štýly s bundou Ramones s nami.

Bunda Ramones – styling klasického prvku rockového outfitu

Bunda Ramones sa objavila na módnom trhu v 50. rokoch a rýchlo si ju obľúbili motorkári. Bola vnímaná ako odev symbolizujúci rebéliu a slobodu. S plynulým vývojom sa stala jednou z obľúbeným kúskom rockových hudobníkov. Čistá koža v hlbokom čiernom dokonale odrážala charakter piesní tejto éry.

V súčasnosti je bunda Ramones späť na módnej scéne v mierne obnovenom tvare. Medzi aktuálnymi modelmi nájdete klasické aj nenápadné varianty v pastelových farbách. Ak hľadáte riešenia, ako sa vyjadriť cez oblečenie, takáto jedinečná kožená bunda môže byť zaujímavým doplnkom.

Pre dokonalý rockový štýl vo vašom outfite si vyberte čiernu bundu Ramones s cvokmi. Ak sa chcete odlišovať od davu, vyberte si takú s výraznou grafikou na chrbte alebo po bokoch. Kombinujte s klasickými dámskymi džínsami – určite máte pár v skrini. A nezabudnite na štýlové topánky s príveskom. Kožené topánky alebo topánky s trochou extra štýlu sú skvelý nápad.

Styling s bundou Ramones na rôzne príležitosti

Bunda Ramones môže byť súčasťou rockového outfitu. Ale nemusí to byť vždy tak. Bunda môže byť mimoriadne univerzálna. Je to zaujímavá alternatíva k bunde alebo jarnému kabátiku. Nosí sa napríklad na šaty. Je tiež skvelý outfit na romantickú prechádzku v parku so svojím priateľom počas chladného víkendu.

V lete je bunda Ramones rovnako často využívaná. Aj keď je cez deň veľmi horúco a nie je potrebné nosiť sveter, môžete sa rozhodnúť či si ju vyberiete do outfitu. Večer však, keď sa vrátite domov, sa ľahká bunda ukáže ako nevyhnutný doplnok.

Ak plánujete večer na meste s priateľmi, zvoľte outfit s trochou štýlu, kde bunda nebude jediným výrazným prvkom. Napríklad zostavte svoj outfit zo sukne pre ženy Medicine a bavlneného crop topu s originálnym potlačou. Pridajte rôzne šperky, od náušníc po retiazky a veľa prsteňov.

Čierna kožená bunda – klasika, ktorá vždy funguje

Čierna Ramones je klasika vo svojej kategórii. DLho bol na trhu dostupný len vo variantoch tejto jedinej farby. Niet divu, čierna má niečo špeciálne. Predovšetkým zjemňuje postavu a pridáva eleganciu outfitu. Tiež vám umožňuje do určitej miery zladiť sa s davom. Rockoví hudobníci však možno mali niečo iné na mysli: chceli prostredníctvom oblečenia vyjadriť svoju rebélsku povahu.

Doslova môžete nosiť čiernu Ramones s čímkoľvek. Môže to byť džínová sukňa alebo oblekové nohavice. Šaty Pinko dostanú špeciálny charakter v kombinácii s koženou bundou. Len si uistite, že outfit zladíte s príslušenstvom, ako sú kožené stiletky. Kabelka vo forme poštového vrecka alebo jednoduchá dámska kabelka bude tiež štýlovým doplnkom. A nezabudnite na šperky, ktoré zodpovedajú akcentom na Ramones. Ak dominujú strieborné zipsy a šnúrky, zvoľte náušnice a prívesok so strieborným leskom.

Béžová bunda Ramones – jemnosť a elegancia v jednom pohľade

Bundy Ramones nemusia byť vždy celkom čierne. Samozrejme, stojí za to mať túto klasiku vo vašej skrini, ale časom sa pokúste do svojej zbierky pridať aj alternatívne farby. Béžové kožené bundy sú zaujímavým príkladom. Ľahko nájdete model v mliečnej kávovej farbe, ktorý jemne zapadne do vášho outfitu. Všimnite si, že sa hodí k mnohým súčasným trendom, čo vám umožňuje používať ju v rôznych situáciách.

Béžová farba je súčasťou palety pastelových farieb. Ako taká sa krásne hodí k bielym odevom. Veľmi často sa tiež páruje s modrou, ako vidieť na sociálnych sieťach a na ulici, kde je ľahké vidieť milovníkov módy, ktorí nosia túto farebnú kombináciu. Vsadte na klasickú dámsku džínovú sukňu, bielu tričkovú a béžovú Ramone bundu a váš outfit na stretnutie s priateľmi je pripravený.

Hnedá bunda Ramones – alternatívna voľba pre odvážnych

Farba hnedá sa zdá byť blízka béžovej. Tak prečo toľko ľudí obchádza Ramones v tejto farbe? Tmavé hnedé sú ťažko začleniteľné do vzhľadu, keď sú dominantným prvkom štýlu. Ak chcete ísť do tmavej farby koženej bundy, pridajte k outfitu niečo ťažšie. Ideálne sú čierne džínsy alebo klobúk. Hrajte sa s módnymi trendmi a hľadajte riešenia, ktoré vyhovujú vašej kráse a estetike.

Prečítajte si ďalší článok