Čítanie na 2 min 26 mar 2019

Sport lifestyle – pozri sa ako to robí Adidas!

Autor: Nicole
Čítanie na 2 minúty

Maš rád športové oblečenie? Môžeš ho nosiť nielen do posilňovne. Inšpiruj sa kolekciami značky Adidas a pozri sa ako zakomponovať do svojich štylizácii nádych athleisure.

Štýl athleisure kráľuje nielen vo všetkých dôležitých mestách módy – spájanie športových vecí s elegantnými kúskami šatníka už niekoľko sezón nie je passé. Athleisure vzniklo zo spojenia slov „athletic” a „leisure”, čo môžeme interpretovať ako obliekanie športového odevu vo voľnom čase. Z posilňovne vychádzame rovno na ulicu, nonšalantne si obliekajúc sako na teplákovu súpravu a do ruky chytajúc koženú shopper bag. Do práce si obliekame dámske sako a sneakersy na masívnej platforme (aby bol rozhovor so šéfom pohodlnejší), v lete kombinujeme šaty na ramienkách s bavlnenými ponožkami a teniskami. O to presne ide!

Štýl athleisure v praxi

Hoci athleisure je neoddeliteľnou súčasťou street fashion, na to, aby sme získali módny look, nestačí len spojiť tepláky s podpätkami. Aj v tomto prípade je dôležité vycítiť správne proporcie a navzájom dopasovať farby. Aj preto sa osvedčí klasické, trocha minimalistické športové oblečenie, ktoré bez problémov nájdeš v ponuke značky Adidas. Topy s výrazným logom, oversize mikiny s kapucňou a široké nohavice s lampasami môžeš skombinovať s casual oblečením. A ak sa bojíš celého športového looku, sústreď sa na športové doplnky, a to najmä v šťavnatých, jarných farbách. Šiltovka, kabelka so širokým športovým pásikom či ponožky oživia Tvoj outfit a dajú mu úplne nový charakter. Ešte ostali sneakersy – povinný element každej fanynki athleisure. Športové topánky môžeš nosiť so sukňami, šatami, sakom ako aj s casual džínsami.

Tak čo, máš už nápad na svoj lifestyle outfit?

Prečítajte si ďalší článok