Čítanie na 2 min 18 mar 2019

Meet you there – nová kolekcia Reebok spája ženy z celej Európy

Autor: Nicole
Čítanie na 2 minúty

Nová kolekcia Reebok, to je nielen srdečná pozvánka na hodiny fitness, ale tiež spojenie sveta módy a športu. Pozri sa, čo môžeš nájsť v Meet you there!

Najnovšia kolekcia Reebok je poctou silným ženám, ktoré sa neboja žiť svojim vlastným štýlom. Reebok predstavuje osobnosti odvážnych žien z Londýna, Berlína a Paríža a zároveň pozýva všetkých do zlámania stereotypov odvážnymi výbermi, ktoré nám diktuje samo srdce.

Jourdan Dunn, ikona módy a úspechu, ktorá má stálu pozíciu v oblasti kultúry a street fashion, sa dokonale našla v tejto kolekcii. Jourdan sa preslávila propagovaním ženskej nezávislosti, kreatívneho vyjadrovania sa a presadzovaním vlastného názoru. Jourdan sa neustále snaží inšpirovať ženy, aby nasledovali jej kroky.

„ Je to obrovská radosť pracovať s takou značkou akou je Reebok, ktorá už dlhé roky podporuje ženy” – vraví Jourdan. „Nová kampaň spája svet módy a fitness, nezávislosť s originalitou. To všetko pre mňa veľmi veľa znamená. Kampaň si kladie za cieľ zmotivovať ženy do odvážneho spájania a kombinovania rozličných kúskov odevu, stvorenia vlastného štýlu a neustáleho objavovania vlastného  »ja«. Som si istá, že realizácia cieľov sa začína od tréningov a ovplyvňuje každú oblasť môjho života. Musíme veriť v seba a vytvárať okolo seba atmosféru, ktorá nám dovolí siahnúť po nemožné.“

Meet you there navrhovala Morgen Kohn. “Kolekcia je inšpirovaná tradíciami Reebok, ale napriek tomu je úplne moderná. Učarí vám v práci ako aj na tréningu, čiže všade, kde sa šport stretáva so štýlom”. – prezrádza projektantka. Kampaň Reebok plná odvážnych, grafických potlačí je originálna a univerzálna zároveň. Nájdeme v nej poctivo vybraný sortiment tričiek na ramienká, športové podprsenky, mikiny s kapucňou, nohavice, legginsy, kraťasy a iné kúsky odevu – jedným slovom všetko, čo je potrebné v športe a v každodennom živote. Výrazné logo, žiarivé farby, odvážne potlače a novodobé strihy dávajú ženám možnosť spájať a kombinovať jednotlivé kúsky kolekcie, vďaka čomu sú schopné vytvoriť look, do ktorého sa zamilujú, v svojom vlastnom štýle. Lebo Tvoj štýl patrí Tebe!

Prečítajte si ďalší článok