Čítanie na 4 min 01 feb 2024

Správny outfit na Valentína: Ako sa obliecť na festival lásky?

Autor: Michaela
Čítanie na 4 minúty

Trávite Valentína na romantickom rande v reštaurácii? Alebo plánujete príjemný večer pre dvoch alebo sami doma? V každom z týchto prípadov budete potrebovať správny outfit. Aký je ten správny outfit na Valentína? Pozrite si naše návrhy.

Valentín je deň na oslavu lásky – ako lásku, ktorú dávame tým blízkym, tak aj lásku k sebe. Obidve tieto formy náklonnosti sú mimoriadne dôležité a dávajú nám pocit emocionálneho naplnenia. Či už chcete stráviť Valentína s vašimi milovanými, priateľmi alebo sami so sebou, vyberte si na túto príležitosť outfit, v ktorom sa budete cítiť špeciálne.

Casual a pohodlne

Nastylujte si svoje outfity na Valentína podľa príležitosti. Ak idete do kina alebo trávite deň doma, zvoľte si pohodlné outfity, ktoré sa hodia k vášmu štýlu. Nezabudnite na originálne kombinácie a vaše vlastné pohodlie.
Pamätajte si, že deň lásky je dokonalou príležitosťou stráviť čas spolu. Nemusíte organizovať gurmánsku večeru ani výlet do filharmónie alebo divadla, aby ste oslavovali svoje city hodnotným spôsobom. Film a spoločne pripravené jedlo môžu byť rovnako vzrušujúce. Ak obaja radi trávite čas doma, zvoľte maximálne pohodlný outfit na Valentína. Napríklad mäkké úpletové sety pre neho a pre ňu v béžovej a sivej farbe.

Casual outfity sú tiež ideálne, ak plánujete ísť do kina. Valentín je v zime, takže si vyberte teplé, vrstvené looky. Pre ženy odporúčame úpletové šaty a sukne spárované s teplým svetrom alebo mikinou. Dokončte vzhľad nadrozmernou bundou typu bomber alebo streetwear kabátom.

Valentínske matchy-matchy

Romantické plány na Valentína môžu úplne ladíť s vaším štýlom. Stačí len obliecť sa do rovnakých kombinácií. Vyberte si jednu z trendových monochromatických vzhľadov tejto sezóny.

Ak máte radi denim, oblečte sa doň od hlavy až po päty. Doplňte nohavice rovnakej farby s podobne sfarbenou katánou a dokončite vzhľad čiernym rolákom a nápadnými doplnkami. Dámy môžu zhodovať celkový vzhľad s klasickými čiernymi stiletmi a crossbody kabelkou, a muži s koženými baggy topánkami.

Pri vytváraní monochromatických vzhľadov pre Valentína zvážte aspekt farby. Ružová, červená alebo hnedá celková úprava je ideálna pre sviatok milencov. Ako vytvoriť monochromatický vzhľad pre ňu a pre neho? Sústreďte sa na podobné odtiene farieb a zostavte svoj šatník na Valentína podľa nich. Všetky potrebné prvky nájdete na Answear.com.

Romantický outfit na Valentína

Sviečky osvetľujúce večeru v elegantnej reštaurácii, symfonický koncert a večerná prechádzka – to je spôsob, ako si predstavujete vaše ideálne rande na Valentína? Potom si vyberte elegantné outfity, ktoré sa hodia k romantickému okamihu.

Pre ženský glamúrový outfit dobre poslúžia maxi šaty z hodvábu alebo zamatovej látky a štýlový priamo strihaný kabát. Elegantný outfit na Valentína bude dokončený kabelkou a šperkami, najmä náušnicami, ktoré sú najvýraznejšie pri zimných outfitoch. Pri výbere topánok na opätku sa uistite, že sú stabilné a vhodné pre zimné podmienky.

Základom elegantného outfitu na Valentína pre mužov je oblek s kravatou alebo motýlikom. Ak však nie ste fanúšikom takého sofistikovaného výberu, zvoľte mierne voľnejší vzhľad. Biela košeľa a dobre šité nohavice sú perfektné pre akýkoľvek dress code. Doplnokom bude dlhší kabát typu chesterfield. Zvoľte si tiež elegantné topánky ako chukka, chelsea boots alebo brogue.

Prečítajte si ďalší článok