Čítanie na 4 min 20 aug 2020

Štartujeme do školy – módne must have doplnky

Autor: Nicole
Čítanie na 4 minúty

Prvý zvonček bude už čoskoro opäť zvoniť! A hoci už máte školské roky za sebou, na chvíľu sa skúste vrátite do čias svojej mladosti. Nadchnite sa pre štýlové doplnky, s ktorými bude prichádzajúca jeseň perfektná.

Stojí za to spríjemniť si prvé chladnejšie obdobie a obohatiť si váš šatník farebnými, neformálnymi odevmi i doplnkami, ktoré vám pripomínajú vaše bezstarostné detstvo. Naše tipy sa vám môžu hodiť, ak práve vyberáte školské štartovacie doplnky pre svoje dieťa. A nezabudnite, že niektoré veci nemajú žiadne vekové obmedzenia – a budú skvele fungovať pre vás, aj pre vaše deti!

Batoh – nielen do školy

Aký by mal byť dokonalý batoh? V prvom rade musí slúžiť mnohým veciam – aj ako pohodlnejšia alternatíva k taške. Avšak okrem skrytých priehradok a vrecák sa počíta aj niečo iné … dizajn. V súčasnosti už nie je batoh spájaný len so školou ani jako len výletný prvok – je módnym doplnkom každého štýlu, mužského aj ženského pohlavia. Tí, ktorí dávajú prednosť klasike, si môžu vybrať kožený model v tlmených farbách. Fanúšikovia retro a streetwear štýlu budú mať radi farebné batohy plné vtipných potlačí kreslených postáv. Tieto modely sú ideálne pre džínsové oblečenie. Ak hľadáte niečo skutočne fantastické, investujte do batohu, ktorý vás vystrelí priamo do vesmíru: model je vyrobený z kovovej tkaniny v  minimalistickom tvare s futuristickým nádychom.

LOVE MOSCHINO / SPIRAL / ADIDAS ORIGINALS

MI – PAC / GUESS JEANS / ANSWEAR

TRUSSARDI JEANS / EASTPACK / GUESS JEANS

PUMA / NIKE / CALVIN KLEIN JEANS

Tenisky – začiatok novej sezóny

Tenisky sú univerzálne a demokratické topánky, a preto nemôžu chýbať v botníku školáka, ani v šatníku tých, ktorí oceňujú uvoľnený a neformálny štýl. Na čo treba venovať pozornosť v nadchádzajúcej jesennej sezóne? Na vrchole máme tenisky v dúhových farbách alebo s odkazom na charakteristický symbol. Môžu vás tiež osloviť tenisky s komiksovou potlačou, trblietkami, alebo tenisky pripomínajúce už ikonické „old school sneakers“. Minimalisti ocenia odtiene bielej, ktoré si môžete obuť nielen do školy, ale aj do kancelárie. Ďalšou módnou voľbou sú práve aktuálne, kontrastné čiernobiele tenisky.

TOMMY HILFIGER / FILA / LIU JO

FILA / CONVERSE / NEW BALANCE

KAZAR STUDIO / CONVERSE / CONVERSE

ADIDAS PERFORMANCE / KAZAR STUDIO / ADIDAS

Doplnky pre najmenších i väčších

Každý dospelý, ktorý sa cíti byť „v duchu“, dieťaťom potrebuje nejaké hravé doplnky. Baseballové alebo kýblikové čiapky sa vrátili do priazne fanúšikov rôzneho veku – hoci sú spojené hlavne s letom, v prvých teplých jesenných dňoch nie je  na škodu, nosiť ich. Budete tiež potrebovať hodinky, aby ste sa pripravili pravidelný ranný čas 8:00. Vráťte sa do čias svojej mladosti a vyberte si model s farebným remienkom a efektne zdobeným číselníkom.  Pútavé balenia, vrecká a puzdrá na ceruzky sa hodia nielen na uskladnenie farebných pier.

CAPSLAB / GUESS JEANS / LEVI´S

SWAROVSKI / TOMMY JEANS / VANS

TOMMY JEANS / GUESS JEANS / CAPSLAB

FILA / TRUSSARDI JEANS / VANS

Jesenne, ale pritom ležérne

Aj keď sú vaše hodiny v telocvični pravdepodobne už dávno preč, nič nebráni tomu, aby ste s teplákovou súpravou nadviazali nové priateľstvo. Súpravy teplákov, nohavíc a mikín, vyrobené z hustejšej, ale stále mäkkej bavlny,  budú perfektnou voľbou pre chladnejšie dni. Pohodlné, uvoľnené a teplé, dodajú vášmu štýlu trochu voľnosti. Už nie sú vyhradené len na šport, takže ich môžete nosiť kdekoľvek chcete: v kombinácii s džínsami, vlneným kabátom alebo so vzdušnou sukňou. Zamerajte sa na pastelové svetre a teplákové súpravy – modré, levanduľové, mätové alebo citrónové modely vám tak pripomenú bezstarostné chvíle leta.

DIESEL / GUESS JEANS / NIKE

ARMANI EXCHANGE / DESIGUAL / LEVI´S

ADIDAS ORIGINALS / DIESEL / G-STAR RAW

CALVIN KLEIN / GUESS JEANS / TOMMY JEANS

Prečítajte si ďalší článok