Čítanie na 2 min 25 apr 2019

VEĽKÝ ÚTEK – DOPRAJTE SI ÚNIK S KOLEKCIOU ZNAČKY ANSWEAR

Autor: Nicole
Čítanie na 2 minúty

Krátka dovolenka, rýchly piknik, zájazd na poslednú chvíľu – pustite všetko z hlavy a dovoľte si oddych od každodenného života v spleti módnych trendov. Pretože ak nie teraz, tak kedy? Zoznámte sa s novou kolekciou ANSWEAR Great Escape!

Inšpiráciou pre kolekciu Answear – Great Escape sú prvé horúce dni, naznačujúce príchod leta. Túžobne čakáme na predĺžené dni strávené vonku, kedy si budeme vychutnávať každý slnečný deň. Slnko nám dáva energiu a prázdninový dresscode je definovaný farbami. V celej edícii dominujú silné odtiene,  spojené s tropickými rastlinami: červené havajské  kvety, žlté mango, fuchsiový hibiscus. Všetko sa objavuje na pozadí spranej džínsoviny, ktorá je tak priateľská na cestovanie, letnú párty, i k dievčatám. Hrajte sa s módou, pretože oblečenie vám umožňuje vyjadriť vašu vlastnú osobnosť, náladu a umožňuje vám tak rýchlo  meniť váš imidž. Všetky fashion kúsky si pokojne navzájom kombinujte, pričom získate množstvo nových a nečakaných variácií. Pozrite sa, koľko možností vám poskytnú, napríklad ľahké šaty! S ihličkami v nich môžete večer vyraziť do mesta, a tenisky im zase prepožičajú, ležérny štýl. Aby ste sa večer uchránili pred prechladnutím, prehoďte si na seba ľahkú blúzku alebo svetrík. Existuje mnoho možností, voľba je však na vás.

Great Escape obsahuje starostlivo vyberané materiály s ohľadom na  životné prostredie i vaše pohodlie: prevládajú prírodné vlákna, hlavne viskóza, bavlna, ľan a lyocel. Limitovaná séria oblečenia v sebe ukrýva vybrané trendy, vzory a štýly, ktoré sa už na scéne s veľkou obľubou predviedli. Teraz sa vy staňte spojencom kolekcie ANSWEAR a užívajte si jej príbeh, aj vo vašom každodennom živote.

Pozrite sa na celú ponuku >>>

Prečítajte si ďalší článok