Čítanie na 2 min 12 aug 2019

PÚŠTNA BÚRKA – NOVÁ KAPSULOVÁ KOLEKCIA ANSWEAR

Autor: Nicole
Čítanie na 2 minúty

Ženskosť v kombinácii s pohodlím a použiteľnosťou, prírodnými látkami a zemitými farbami – to je nová kolekcia ANSWEAR. Pozrite sa, čím vás ešte môže prekvapiť kolekcia Desert Storm!

Trend funkčnosti sa stáva čoraz viac obľúbenejším – oblečenie odkazujúce na business štýl sa prezentuje nielen streetwearovým spôsobom. Nová kapsulová kolekcia ANSWEAR je odozvou na tento trend, ale v ženskejšom vyhotovení. Desert Storm je kolekcia takmer 250-tich modelov s bezstarostným mestským charakterom. Trendová užitočnosť sa tu prejavuje vo forme voľných kabátov zviazaných v páse, nohavíc s veľkými vreckami alebo ponukou  košieľ typu oversize.  Navyše je doplnená oblečením z padavých textílií, jemne obopínajúcich postavu: trenčkoty, blúzky, topy a sukne, síce zdôrazňujú ženské tvary, ale sú v kontraste práve s nápadnými „pracovnými“ prvkami.

Púštna búrka je založená na prírodných tónoch zeme, ktoré budú fungovať v druhej polovici leta a začiatkom jesene. Tlmené pieskové odtiene béžovej, khaki, hnedej a sýtej červenej alebo horčicovej farby, sú v súlade s aktuálnymi farebnými trendmi. V kolekcii ANSWEAR dominujú prírodné tkaniny: predovšetkým bavlna, ľanové zmesi a štrukturovaná viskóza. Desert Storm je ideálna ponuka pre všetky ženy, ktoré okrem  extravagancie, hodnotia aj pohodlie a nositeľný komfort.

Prečítajte si ďalší článok