Čítanie na 3 min 14 aug 2020

Výpredajové „Letné Must Have“ budú trendom aj na jeseň

Autor: Nicole
Čítanie na 3 minúty

Hoci je leto v plnom prúde, nemali by sme zabudnúť na nadchádzajúcu jesennú sezónu. Nechajte sa inšpirovať aké oblečenie a doplnky si môžete kúpiť počas letného výpredaja, a ktoré vám zároveň budú slúžiť aj v chladnejších mesiacoch!

Nie každý rád upratuje, a mení celú skriňu s novou sezónou. Pre tých, ktorí sú praktickí, sme pripravili malého sprievodcu predajnými hitmi, ktorý vám pomôže zorientovať sa, čo vlastne pripraviť do skrine na jeseň. Zabiť tak dve muchy jednou ranou sa iste vyplatí, pretože nielen rozmanité kúsky ale aj doplnky získate za atraktívne ceny, a užijete ich aj  pre ďalšie mesiace. Zistite, do čoho je teda potrebné investovať, práve teraz!

Sako a kostým

V priebehu posledných sezón bol pre saká či kostými doslova boom. Stretwearu vládnu predovšetkým over size formy a modely s dvojradovým zapínaním. Okrem toho nosíme dámske kostýmčeky i pánsky štýl sák, nielen pri formálnych príležitostiach – v kombinácii s neformálnymi doplnkami, ako sú tenisky, vytvárajú veľmi šik stylingy. Ak ste sa tento rok v lete nedohodli na módnej bunde alebo obleku, je čas to dohnať. K dispozícii máte elegantné blejzre, najmä tie kárované, ktoré určite stoja za to predviesť, aj tento rok na jeseň.

MANGO / GLAMOROUS / ANSWEAR

MISS SIXTY / ANSWEAR / ANSWEAR

MANGO / SELECTED / POLO RALPH LAUREN

MEDICINE / GUESS JEANS / LACOSTE

Vedomá hra s kontrastmi

Nikto nepovedal, že s blížiacim sa poklesom teplôt musíme zo skrine odstrániť všetky ľahké a tenké textílie. Pri prvých jesenných outfitoch sa oplatí využiť hru kontrastov – či už s farbou alebo s textúrou. Šaty vyrobené z farebnej viskózy je možné kombinovať s hrubším sveterom alebo bikerskou koženou bundou. Tenké džínsové košele budú dobre fungovať s hrubšími bundami alebo koženými nohavicami. Dokonca aj splývavé šaty kombinované s polo tričkom  a sakom vytvoria módny, nenáročný outfit.

ANSWEAR / TWINSET / MANGO

MEDICINE / ALLSAINTS / JACQUELINE DE YONG

MEDICINE / CALVIN KLEIN / MANGO

DIESEL / FILA / LACOSTE

Klasika vo všetkých ročných obdobiach

Pri výpredajových šialenstvách, majme na mysli aj klasiku, ktorá vyzerá skvele v každom ročnom období. V prvom rade stojí za to vsadiť na jednoduché biele tenisky – teraz ich budete obúvať denno denne, a vynosíte ich  až do neskorej jesene. Tieto topánky vyzerajú dobre v typických letných variáciách, ale aj v kombinácii s hrubšou kožušinou či silnejším denimom. Ak hľadáte iný typ obuvi, vyberte niečo semišové. Štruktúra tohto materiálu sa zhoduje s letnou bavlnou, čipkou a ľanom, ako aj s jesennou vlnou a svetermi. Pri hľadaní univerzálnej kabelky, nič nepokazíte s klasikou, ktorá je vždy dobrou voľbou. Poštárske a nákupné tašky v odtieňoch čiernej, béžovej a koňakovej hnedej farby, budú skvelou voľbou. Výhodnou alternatívou môže byť aj obľúbený, kožený batoh.

PATRIZIA PEPE / VAGABOND / TRUSSARDI JEANS

VAGABOND / PATRIZIA PEPE / ARMANI EXCHANGE

REEBOK / MEDICINE / ADIDAS ORIGINALS

CALVIN KLEIN JEANS / CALVIN KLEIN JEANS / TRUSSARDI JEANS

Prečítajte si ďalší článok