Čítanie na 3 min 24 jan 2020

3 FASHION TIPY, ŠTÝLOVEJ ZIMNEJ DOVOLENKY 2020

Autor: Nicole
Čítanie na 3 minúty

Zimné prázdniny sa práve začali! A bez ohľadu na to, či ich strávite na svahu, piesočnej pláži alebo jednoducho – v meste, za každých okolností, môžete vyzerať dobre. Preto si pozrite, aké „očistné“ zásahy by ste mali zrealizovať v januári či už vo vašom šatníku alebo pri balení vo vašom  kufri.

Na horách

V zime väčšina z nás, tradične putuje do tých českých ale aj do zahraničných stredísk, kde o sneh nie je núdza. Ak si svoj oddych neviete predstaviť bez chodenia horskými cestičkami, nezabudnite si so sebou vziať over size sveter. Hitom sezóny sú pastelové farby, a charakteristické prvky, ako napríklad pletená väzba, nazberané rukávy alebo strapce. Dobre ho skombinujete s legínami, teplými pančuchami alebo minisukňami. Aby ste sa pohodlne mohli dostať na svah a pohybovať sa po zasnežených uliciach, obujte si snehule. Čím bláznivejší model, tým lepšie! Flitre, trblietky, kožušiny a lakovaná koža upútajú pozornosť, ale aj ten najmenej výrazný štýl, dostáva v symbióze s týmito materiálmi osobitný charakter. Nemusíme vám pripomínať, že alfou a omegou je teplý XXL kabát a doplnky, ako sú čiapky, hrubé šály, rukavice alebo vtipné batohy pre vaše potrebné drobnosti .

MEDICINE / MANGO / TWINSET / HAILY´S / TOMMY JEANS

MOON BOOT / LOVE MOSCHINO / INUIKII / TOMMY JEANS / MOON BOOT

V meste

Ak sa vám v januári a februári pritrafí, že svoju zimnú dovolenku strávite v meste, nezúfajte, a užite si ju rovnako ako kdekoľvek na inom mieste. Siahnite po chic kúskoch a doplnkoch, ktoré odporúčajú známe IT fashion girls. Oblečte sa do kožušinového kabáta z dlhším vlasom, alebo do bundy s prešívanou srsťou. Ak si ceníte pohodlie, obujte si workerky, ktoré zažívajú come back. Alebo si našupnite kovbojské čižmičky. A čo si obliecť pod kabát? Samozrejme, voľný sveter alebo vestu, ktorú môžete skombinovať s koženými nohavicami, leginami alebo sukňou. Ak nie ste zimomrivá, zaodejte sa do priehľadných materiálov akými sú organza, šifón alebo čipka, ktoré sa v tejto sezóne často objavujú na šatách aj blúzkach – a to aj počas dňa.

PEPE JEANS / GUESS JEANS / PATRIZIA PEPE / MANGO / ANSWEAR

Na pláži

Krátke dni a sivasté farby všade navôkol, sú často dôvodom prečo ísť za oddychom do zahraničných destinácií, a stráviť zimnú dovolenku na slnečnej pláži. Ak je to váš cieľ, budete potrebovať len prázdninové oblečenie. Najskôr si teda vyberte plavky – práve teraz si môžete kúpiť pekné plavkové oblečenie za výborné ceny. Začiatkom roka sú už k dispozícii aj prvé jarné kolekcie, vďaka ktorým môžete doladiť svoj už letný outfit. Pribaľte si samozrejme košeľu, pár ľahkých šiat, džínsy a zopár tričiek. Budete tiež potrebovať mikinu s logom, ktorú využijete okamžite po návrate do chladného počasia. A oblečenie si vezmite v odtieňoch modrej (najlepšie z prírodných tkanín).

TOMMY JEANS / ICEBERG / MOSCHINO UNDERWEAR / VILA / GUESS JEANS

Prečítajte si ďalší článok