Čítanie na 3 min 09 jan 2020

KARNEVALOVÉ TRENDY 2020

Autor: Nicole
Čítanie na 3 minúty

Hoci je už Silvester za nami, čas zábav sa ešte neskončil! Tentoraz preberá žezlo čas Fašiangov 2020. A vy tak máte možnosť užiť si bujaré a veselé obdobie. Ale ešte predtým si prezrite, aké sú aktuálne karnevalové štýly!

Karneval má svoje vlastné pravidlá. Preto aj napriek mrazivému počasiu, nechajte svoj chrbát i plecia, vyniknúť priehľadnými tkaninami alebo prekvapivou dĺžkou. Táto sezóna podporuje pôvab i pohodlie, a vám umožňuje pripraviť outfity, v ktorých sa budete cítiť komfortne. Či už v nohaviciach alebo v šatách – dobrá zábava je možná v každej situácii.

Najmódnejšie šaty pre karneval 2020

Bez správneho výberu oblečenia nie je úspešný ani Silvester ani karneval. Nechajte si čas, aby ste si zvolili pre seba ten správny imidž, ktorým sa budete prezentovať či už na neformálnej žúrke, firemnom večierku alebo na akejkoľvek oslave, ktorú ste si naplánovali počas karnevalovej sezóny. Môžete  staviť na istotu, akými sú flitrové alebo semišové šaty. V tejto sezóne sú vyhotovenia čoraz komplikovanejšie: rôzne záhyby, puffové rukávy… Ak hľadáte niečo zvyčajné, vyskúšajte napríklad kožené šaty, ktoré vytvoria divoký, ale trochu tiež aj tajomný vzhľad. Nebojte sa siahnuť ani po kúskoch s prvkami organzy, čipky a iných priehľadných látok – v zime sú to tie najväčšie vychytávky!

ANSWEAR / PATRIZIA PEPE / ANSWEAR / GUESS JEANS / MISS SIXTY

Čo iné namiesto karnevalového oblečenia?

Móda sa každým rokom stáva čoraz viac unisex, a málokto je dnes prekvapený nohavicami na zábavách. Ak šaty nie sú vašou doménou, nezabudnite, že sa môžete dobre odreagovať práve aj v nohaviciach alebo aj v overale. Venujte pritom pozornosť trom modelom: koža, vojenský štýl a škandinávsky minimalizmus. Čokoľvek z koženého materiálu pôsobí veľmi sexi, a zároveň zdôrazňuje postavu. Vojenské nohavice nemusia byť len príležitostné – stačí si vybrať model vyrobený z mierne lesklého materiálu a doplniť ho jemnou blúzkou. Nohavice so širokými pukmi dokonale zdôrazňujú pás a v kombinácii s vysokými podpätkami predlžujú nohy. Noste ich napríklad s flitrovou bundou a hodvábnym topom alebo s čistou bielou košeľou.

TALLY WEIJL / ANSWEAR / PINKO / ANSWEAR / VERO MODA

Párty kabelky

Okrem šiat, nohavíc a blúzok na párty sa k správnemu look-u počítajú aj doplnky vrátane kabeliek. Na čo zamerať vašu pozornosť? Miniatúrne taštičky sú stále v kurze, v neobvyklom tvare a ozdobené šperkami. Aj keď do nej môžete vložiť len rúž a kreditnú kartu, garantujeme, že si každý všimne vaše malé a originálne príslušenstvo. S rastúcim záujmom o vintage štýl sa kabelky bigiel vrátili do popredia. Sú charakteristickým prvkom šatníkov našich starých mám, a hodia sa ako k modernému, tak aj k retro štýlu. Okrem toho sú kabelky v roku 2020 zdobené koženými vrkočmi, perím alebo lesklou textúrou.

GUESS JEANS / KARL LAGERFELD / KAZAR STUDIO / TOMMY HILFIGER / PINKO

Prečítajte si ďalší článok