Čítanie na 3 min 29 jan 2020

3 VALENTÍNSKE DARČEKY PRE DÁMU

Autor: Nicole
Čítanie na 3 minúty

Keďže Deň svätého Valentína sa blíži, ponúkame vám zopár nápadov, čím by ste mohli obdarovať milovanú osobu. Využite nášho sprievodcu, a je len na vás, či chcete niečo romantické, krásne alebo praktické.

Niečo Romantické

Pokojne to môže byť aj spodná bielizeň. Ak si necháte čas na výber, nájdete kúsky, ktoré môžu byť sexy i romantické zároveň. Upriamte svoju pozornosť na čipkové súpravy, ktoré nemusia byť nevyhnutne v odtieňoch čiernej a červenej – neutrálne alebo pastelové farby budú vyzerať na vašej dáme rovnako zvodne. Potešiť ju môžete aj výberom romantického tielka alebo spodničky s tenkými remienkami, saténovým županom, ako aj čipkovaným body, ktoré je aktuálne hviezdou instagramu. Tento kúsok akiste nájde využitie nielen v neskorých nočných hodinách, alebo môže sa stať aj súčasťou každodenného outfitu.

Niečo Krásne

Ak nepoznáte tú správnu veľkosť svojej dámy, ale chcete ju potešiť, oblečte ju do šperkov. Ďalší nadčasový Valentínsky darček, si môžete vybrať zo stoviek modelov. Namiesto klasických elegantných perál alebo náhrdelníkov s veľkými kameňmi (ktoré sa nemusia páčiť každej žene), siahnite po jemných šperkoch, ktoré môže dáma využiť na mnohé príležitostí. Či už je to retiazkový náramok, očarujúci prívesok alebo hodinky na remienku so šperkom. Tento typ doplnkov bude mať úspech ako v práci, tak aj na každom rande, keďže veľmi pôsobivo  zdôrazňuje krásu každej ženy.

Niečo Praktické

Praktické dary sú pre mnohé dámy, rovnako dobrým riešením – koniec koncov môžete si byť istí, že váš darček nezapadne niekde v šatníku, ale bude používaný. Pokojne zvážte nevyhnutnosť každej ženy –  štýlovú kabelku. Môže ísť o klasický model podobný lichobežníku v čiernej, hnedej alebo béžovej farbe, ideálny pre každodenné výlety. Alebo môžete popustiť uzdu svojej fantázii, a na sviatok zamilovaných, darujete dizajnérsku kabelku, či  už v neobvyklom tvare alebo v nevšednom farebnom vyhotovení. Pred nákupom však venujte dostatočnú pozornosť materiálu a celkovému spracovaniu kabelky, aby bola skutočne vynikajúcej kvality.

Nikto vám však nemôže zakázať, ak ste rozhodli na Valentína, potešiť samu seba. Odvďačte sa, urobte si radosť, a doprajte si rovnako potešenie z niečo. Na doplnenie vášho šatníka je každá príležitosť dobrá. A okrem kabelky, môžete porozmýšľať aj nad doplnením svojho botníka, o nové ihličky. Čoskoro totiž začína jarná sezóna.

Prečítajte si ďalší článok