Čítanie na 2 min 26 feb 2019

OSLÁVTE SAMU SEBA!

Autor: Nicole
Čítanie na 2 minúty

Medzinárodný deň žien sa blíži. To je skvelá príležitosť, aby ste prejavili svoje ja, svoju originalitu, ukázali kto ste, aký je váš štýl a módne cítenie. Poddajte sa príležitosti osláviť  svoju jedinečnosť – celebrate yourself!

Nezáleží na tom, koľko máte rokov, aká je vaša postava, farba pleti či orientácia – podstatou vašej existencie, nie je hodnotiť sa, ale prijať sa, prebrať zodpovednosť za svoje rozhodnutia a podporiť svoju výnimočnosť.

Na svete neexistuje žiadna vaša kópia. Tohtoročný Deň žien môžeme preto považovať za akúsi vašu „dovolenku“. V tento deň sa rozmaznávajte, hýčkajte, oslavujte a radujte. A taktiež ospevujte svoje hodnoty –  akými sú vaše cnosti, charakter, štýl a sila.

Čo je teda esenciou ženskosti?

Niektorí definujú ženy veľmi tradične – ako citlivé, senzitívne a elegantné bytosti. Časy sa však menia a slogan feminity musí zmeniť definíciu. V minulosti boli ženy nútené nosiť módu určenú  danému obdobiu a ich spoločenskému postaveniu – boli to nielen povestné korzety, ktoré mali zoštíhľovať siluety, ale aj sukne s dĺžkou po členok. Dress code, ktorý bol v minulosti nutnosťou. Dnes už po vás nikto nepožaduje, aby ste nosili stále rovnaké oblečenie a pobehovali len vo vysokých podpätkoch – hoci aj to je v poriadku. Máte však na výber. Raz sa môžete predviesť ako romantická duša s volánikmi a s ihličkami na nohách.  Inokedy si skúste vybehnúť len tak, v džínsoch a v teniskách. A to je práve úžasné! Môžete byť, kým chcete. S chuťou si vytvorte vlastný štýl na tisíc spôsobov a experimentujte so svojim imidžom podľa vášho vlastného pocitu. Ale dodržte základné pravidlo! Buďte prirodzená!

Prečítajte si ďalší článok