Čítanie na 3 min 11 mar 2020

5 FASHION KÚSKOV PRE KRAJŠIE TELO

Autor: Nicole
Čítanie na 3 minúty

S jarou prichádzajú nové výzvy. Tie športové, si pýtajú niečo nové, čo by v šatníku každého milovníka pohybu nemalo chýbať. Predstavujeme vám, „must have“ oblečenie, v ktorom môžete bez obáv vyraziť do posilňovní, telocviční či iných outdoorových priestorov.

Športová podprsenka

Nezáleží na tom, či intenzívne beháte alebo cvičíte jógu – vaša chrbtica aj prsia musia byť počas pohybu v bezpečí, a to vďaka vhodnému odevu. Umožní vám to práve športová podprsenka, ktorá bude fungovať, len ak si vyberiete správnu veľkosť. Na rozdiel od bežnej podprsenky je tá športová, vyrobená zo špeciálnych materiálov a moderný dizajn znižuje riziko nárazov a preťaženia. A čo viac, pohodlie pri cvičení poskytujú aj prvky, ako sú ploché a mäkké švy alebo nastaviteľné popruhy – pri hľadaní tej pravej, myslite aj na tieto detaily.

UNDER ARMOUR / DESIGUAL / UNDER ARMOUR / REEBOK / GUESS JEANS

Cvičebný top

Jednoduché bavlnené tričko už nestačí na dobrý tréning. Bavlna rýchlo nasáva vlhkosť a stáva sa na dotyk nepríjemnou. Tak si nasaďte športové materiály s prídavkom elastanu, ktorý sa prispôsobí postave, a vďaka systému riadenia vlhkosti zostanete v suchu. A môžete trénovať na maximum. Čo sa týka strihu – výber necháme na vás. Ak chcete predviesť vypracované bruško, venujte pozornosť krátkym vrchom, ktoré sa nedávno stali hitom. A potom si už len stačí vybrať, či športovú uniformu s pútavým logom alebo dezénom?

UNDER ARMOUR / TOMMY JEANS / CALVIN KLEIN / NIKE / ADIDAS PERFORMANCE

Legíny

Legíny sú na jar priam predurčené. Môžete v nich trénovať bez ohľadu na počasie a na rozdiel od šortiek si nemusíte robiť starosti s nedostatkom opálenia. V ponuke popredných športových značiek nájdete množstvo tipov : legíny so strihom, ktorý kladie dôraz na zadok a nohy, ploché švy, ktoré zlepšujú pohodlie pri cvičení alebo moderné antibakteriálne materiály odvádzajúce vlhkosť. Výrazné farby a vzorované potlače  (napr. bodky) navyše lákajú a povzbudzujú k fyzickej aktivite.

UNDER ARMOUR / ONLY PLAY / GUESS JEANS / ONLY PLAY / LIU JO

Tenisky

Správne tenisky absorbujú vaše pohyby a zefektívňujú vaše pohybové prvky. Pokiaľ vám záleží na dizajne a trendoch, nezabudnite, že v tejto sezóne sa zameriavame na čiernobielu športovú obuv, ako aj na kultový model New Balance, Nike alebo Adidas.

NEW BALANCE / UNDER ARMOUR / ADIDAS ORIGINALS / PUMA / NIKE

Športová taška

Neodmysliteľný fashion element, ktorý musí mať každý športový maniak. Priestranná, aby sa vám do nej všetko zmestilo – od tréningového oblečenia a obuvi, až po uterák, fľašu vody a kozmetickú taštičku. Športová taška by mala zodpovedať vašim potrebám a počtu vecí, ktoré si brávate so sebou. Okrem funkčnosti sa tiež zamerajte aj na dizajn – nechajte svojim výberom pútať pozornosť, či už charakteristickým logom alebo modernou kombináciou sviežich farieb.

NIKE / PUMA / DESIGUAL / TOMMY JEANS / PUMA

Prečítajte si ďalší článok