Čítanie na 2 min 11 mar 2020

JARNÝ ŠATNÍK 2020

Autor: Nicole
Čítanie na 2 minúty

Je čas začať novú sezónu naozaj poriadne. Pred vami sú jarné trendy, ktoré môžete použiť pri rôznych príležitostiach. Aktuálne sú outfiy, ktoré nosíte do kancelárie, na rande alebo na každodenné nosenie.

Trendy do kancelárie

Začnime s klasickou, kancelárskou eleganciou. Na jar 2020 siahneme po minimalistických kostýmoch v štýle 90. rokov. Môžete si zadovážiť jednoduché kostýmčeky s úzkou minisukňou, všetko v tlmených farbách, prípadne obohatené tradičným mriežkovým vzorom alebo s pruhovanou potlačou. Zodpovedajúci štýl je doplnený o nenápadné doplnky.

Vraciame sa do pokrčených tašiek pripomínajúcich vankúše alebo obdĺžnikové pozdĺžne modely. Na našich nohách sa objavia štvorcové flip – flopy a vstavané vysoké podpätky.

GUESS JEANS / MEDICINE / MANGO / GUESS JEANS / PATRIZIA PEPE

Niečo na bežný čas – koža

Kožené odevy sa rozhodli nejaký čas zostať v našom šatníku. Obzvlášť vegánske šaty vyrobené z falošnej kože so záhybmi alebo potiahnutím,  dokonale zdôrazňujú postavu.

Môžete si tiež vybrať kožené šortky, ktoré predviedla značka Marni, širšie nohavice alebo sukne – puzdrové aj rozšírené, ktoré odhaľujú pevnosť tohto materiálu. A neobmedzujte sa len na čiernu kožu: čakajú na vás všetky odtiene hnedej, béžovej, bielej a výraznejšej červenej aj tyrkysovej farby.

ANSWEAR / GUESS JEANS / PINKO / ANSWEAR / ANSWEAR

Streetwear trendy – denim

Džínsovina je v móde každú sezónu, a táto jar sa prikláňa ku klasike. Rifle s rovným strihom, zvonáče aj tubové sú veľmi populárne. Denimové katanasy prekvapia minimalizmom, a môžete s nimi veľmi jednoducho vykreovať rebelský look. Môžete použiť džínsovú midi sukňu do práce, zatiaľ čo v krátkej mini to dokonale rozbalíte na párty. Džínsy využijete ako samostatne tak aj oblečená od hlavy po päty, pričom kombinovať môžete rôzne odtiene i textúry tohto materiálu.

ANSWEAR / PINKO / DIESEL / MISS SIXTY / PATRIZIA PEPE

Prečítajte si ďalší článok