Čítanie na 2 min 18 feb 2019

8 ROKOV – HAPPY BIRTHDAY ANSWEAR

Autor: Nicole
Čítanie na 2 minúty

S radosťou vám  zdeľujeme, že už 8. narodeniny oslavujeme. Vám všetkým, našim zákazníkom s úctou ďakujeme, že sme vďaka vám zosilneli, zväčšili sa, získali skúsenosti ako byť ešte lepšími, aby ste nás aj naďalej mali vo svojich módnych hľadáčikoch.

A hoci my máme narodeniny, chceme urobiť radosť  vám. Preto sme  počas našej veľkej oslavy od 18. – 25.2. 2019 pripravili pre vás špeciálnu stránku narodeniny.answear.sk, na ktorej sa dozviete všetko o našej Narodeninovej súťaži.

Hrajte s nami a vyhrajte!

Hlavná cena na vás čaká  vo facebookovej súťaži – Rozmarné popoludnie v jednom zo salónov L’Oréal Professionnel, kde vám poskytnú vlasovú konzultáciu, diagnostiku, intenzívnu kúru podľa potrieb vašich vlasov, masáž vlasovej pokožky a profesionálnu fúkanú.). Konkrétny salón bude vybraný na základe miesta bydliska, odkiaľ víťaz pochádza, ale zároveň aby salón spĺňal úroveň služieb L´Oréal professionnel Salon Expert. Termín sa určí individuálne. Súťaž štartuje od 18.2. od 10.00 hod a končí 25.2.2019 o 23.59 hod. Zo všetkých vami poslaných narodeninových blahoželaní v príspevku, vyhrá to najoriginálnejšie želanie k našim narodeninám. Sledujte náš FB, kde víťaza vyhlásime najneskôr v piatok 1.3.2019.

Podmienky súťaže nájdete tu

Ďalej máme pre vás pripravenú instagramovú súťaž trvajúcu 8 dní, v ktorej môže každý deň 5 z vás získať hodnotné darčeky – kozmetický balíček sedmokrásková starostlivosť od Manufaktúry, diár či kabelku od Answear, batoh Emporio Armani, kvalitnú kávu s termohrnčekom od CafePoint, ako aj vlasové prípravky od spoločnosti L ‚Oréal Professionnel. Každý deň o 10.00 vyhlasujeme v príspevku na Instagrame jednu súťažnú otázku, a už vám nič nestojí v ceste, aby ste sa zúčastnili a vyhrali. Víťaza vyhlásime vždy v nasledujúci deň dopoludnia. Ceny vám budú posielané po skončení celej súťaže.

Podmienky súťaže nájdete tu

A pre tých z vás, ktorí nebudú mať šťastie v súťažiach, sme  počas celého narodeninového týždňa pripravili na našich stránkach špeciálnu narodeninovú ponuku, kde nájdete fashion top kúsky za narodeninovú cenu >>>>

Ste našim hnacím motorom, a vďaka tomu vám už 8 rokov prinášame stále nové fashion kúsky a snažíme sa, aby ste u nás vždy našli, čo hľadáte. Sme s vami pri každej príležitosti, kedy potrebujete svojím outfitom vyniknúť a zažiariť. Najkrajším darčekom pre nás bude, keď nám zostanete verní a budete s nami. Urobíme všetko preto, aby sme vám aj v budúcnosti prinášali chuť na neodolateľné módne bestsellery či neopozerané super kúsky, ktoré vás nenechajú zapadnúť v dave.

 

Pridajte sa k nám a vyhrajte!

#WeAreTheAnswear #AnswearOslavuje

Ďakujeme všetkým partnerom za vecné darčeky do súťaže

 

Prečítajte si ďalší článok