Čítanie na 2 min 03 dec 2018

SÚBOJ ŠTYLISTOV: KTO JE DRŽITEĽOM OCENENIA – ŠTYLISTA ROKA 2018?

Autor: Nicole
Čítanie na 2 minúty

Na Slovensku sa s úspechom a s početným zastúpením módnych nadšencov, fashionistov, stylistov i blogerov ukončil SÚBOJ ŠTYLISTOV. Pozoruhodná myšlienka a jedinečný projekt, ktorý dal voľný priechod tvorivosti, nadšeniu, záujmu o módu, a taktiež bol dôkazom, že máme mladých ľudí, ktorí majú chuť niečo dokázať, a o niečo zabojovať.

KTO VSTÚPI DO FASHION BRANDŽE?

Všetkých TOP 10 finalistov postupujúcich do druhého kola, sa úspešne zhostili neľahkej úlohy a z 5 rôznych kúskov – overal, sukňa, top, mikina a lodičky z kolekcie Answear na sezónu jar/leto 2019 poskladali svoje  finálne autorské diela. Preukázali guráž i originálnu vizualizáciu. Nekonvenčnosť i umeleckú mnohotvárnosť, tak potrebnú pre módnu brandžu.

Či už pri kompozícii samotnej fotografie, vyskladaní outfitov, záverečným makeupom alebo vlasovou úpravou. Traja víťazi, ktorých si profesionálna porota v zložení Evy Blahútovej, Márie Čírovej, Karolíny Chomistekovej, Ivety Kopernickej a Alexandra Lindova vybrala, sa vyberali veľmi ťažko.

Ale po náročnej diskusii, kde každé oko porotcu hľadalo a videlo niečo iné, sa napokon jednoznačne uzákonili na týchto troch menách. Tretie miesto si vybojoval Ján Kucej, druhé miesto prináleží Laure Štorcelovej a absolútnym víťazom SÚBOJA ŠTYLISTOV na Slovensku pre rok 2018 sa stala študentka Natália Ancinová.

1.miesto: Natália Ancinová

 

2.miesto: Laura Štorcelová

3.miesto: Ján Kucej

Víťazná TOP 3 získava hodnotné ceny od partnerov akcie.

Poďakovanie patrí našej skvelej porote, všetkým súťažiacim ako aj partnerom súťaže.

#fashionistheanswear #subojstylistov

Prečítajte si ďalší článok