Čítanie na 3 min 23 júl 2021

Active pop up store – športové oblečenie a doplnky pre víťazov

Autor: Henrieta
športové prémiové značky_Answear
Čítanie na 3 minúty

Máte svoj obľúbený šport? Ak áno, teraz je ten správny čas na vaše zbožňované športové kúsky! So začiatkom olympijských hier uvádzame na trh starostlivo vybrané športové oblečenie a doplnky, ktoré sú definitívnymi víťazmi tejto sezóny.

Basketbal, tenis, volejbal, fitness, futbal, beh… Nezáleží na tom, akému športu sa venujete alebo ako často trénujete. Určite nám dáte za pravdu, že základom úspešného a plnohodnotného tréningu je aj športové oblečenie a predovšetkým pevná obuv vhodná aj do nepriaznivého počasia. Pretože ak chcete byť úspešní, zdraví a cítiť sa pohodlne a bezpečne, neexistujú žiadne skratky ani polovičné riešenia.

Inšpirujte sa našim výberom určeným pre tých, ktorí chcú víťaziť.

športové prémiové značky_Answear

športová podprsenka GUESS / mikina GUESS / legíny GUESS / tenisky REEBOK / taška NIKE /

športová podprsenka CALVIN KLEIN / šortky ADIDAS / ponožky ADIDAS / tenisky ADIDAS / okuliare 4F /

Do hry vstupujú prémiové značky

Či už trénujete každý deň alebo len z času na čas, pravdepodobne poznáte športové giganty ako Adidas, Nike, Puma, Under Armour, 4F alebo Reebok, ktoré už desaťročia držia krok s amatérskymi a profesionálnymi športovcami a vytvárajú oblečenie, doplnky a obuv ideálne na tréning. Na trhu sa však objavujú aj noví hráči, napríklad prémiové značky, ktoré chcú využiť svoje skúsenosti pri vytváraní výrobkov top kvality aj v tejto oblasti. Športové línie predstavujú napríklad značky Calvin Klein, EA7 Emporio Armani a Guess, ktoré vytvárajú kolekcie s osobitým a originálnym štýlom. Vyberiete si svojho favorita? Rozhodnutie je na vás! Oplatí sa však experimentovať, skúšať nové značky a kombinovať rôzne prvky a športového oblečenia tak, aby ste sa cítili čo najpohodlnejšie.

športová podprsenka CALVIN KLEIN / mikina ADIDAS BY STELLA MCCARTNEY / šortky UNDER ARMOUR / topánky SKECHERS / okuliare 4F /

top CALVIN KLEIN / tričko s dlhým rukávom UNDER ARMOUR / legíny CALVIN KLEIN / topánky SKECHERS / okuliare 4F /

športové prémiové značky_Answear

športové prémiové značky

športové prémiové značky

tričko s dlhým rukávom UNDER ARMOUR / bunda CALVIN KLEIN / legíny 4F / šortky UNDER ARMOUR / topánky REEBOK /

tričko CALVIN KLEIN / mikina ADIDAS / šortky ADIDAS / čiapka UNDER ARMOUR / ponožky ADIDAS / topánky UNDER ARMOUR /

Čo je trendy v športe?

Svet športu neustále napreduje. To platí aj pre športovú módu, ktorá šikovne kombinuje trendy z prehliadkových mól s novými technológiami a vylepšeniami. Tejto sezóne dominuje multifunkčnosť. Oblečenie má ďalšie vrecká, zipsy a výstuhy, je doplnené reflexnými prvkami a využíva nové materiálové technológie, ako je napríklad recyklovaný polyester, ktorý je šetrný k životnému prostrediu. Vo svete dizajnu stále triumfujú „cyklistické šortky“, ktoré sa už dávno osvedčili nielen pri jazde na bicykli. V dámskom športovom sortimente sú obľúbené krátke topy a mikiny so šnúrkami a logom. V kolekciách dominujú top farby sezóny s dôrazom na červenú, modrú, sivú a pastelové odtiene. Okrem hladkých textúr, kontrastných kombinácií, umeleckých prvkov sa opäť vracajú do módy aj batikové vzory. Jednoducho retro štýl fitness 80. rokov sa stáva silnou konkurenciou futuristickému dizajnu.

športové prémiové značky_Answear

tričko 4F / mikina NIKE / legíny 4F / šortky ADIDAS / čiapka UNDER ARMOURponožky ADIDAStopánky REEBOK /

Prečítajte si ďalší článok