Čítanie na 3 min 30 júl 2021

Mix&match – outdoorové oblečenie ako stvorené pre nové dobrodružstvá

Autor: Henrieta
outdoorové oblečenie
Čítanie na 3 minúty

Pripravení na nové zážitky? Dlhé slnečné dni a nové neobjavené miesta stále čakajú na hľadačov nových dobrodružstiev a milovníkov outdoorovej rekreácie. Najlepšie si ich užijete v outfite, v ktorom sa budete cítiť príjemne.

Keď sa vydáte do prírody, oplatí sa pozrieť nielen na trasu, ale aj na to, čo budete mať na sebe. Kombinujte špičkové outdoorové značky, experimentujte s farebnými kombináciami a testujte špeciálne materiály, aby ste v pohode prežili horúce dni a náhle zmeny počasia. Okrem doplnkov, ako je batoh alebo bejzbalová čiapka, by mala obsahovať dokonalá výbava pre vaše letné dobrodružstvá kvalitné funkčné tričko.

Tričko – základný kúsok outdoorového oblečenia

Tričko je základom každého outdoorového stylingu. Samostatne alebo v kombinácií s mikinou či vetrovkou vám pri nepriaznivom počasí zaručí pohodlie. Ak sa neradi trápite so stylingom, vyberte si osvedčené jednoduché biele modely, ktoré môžete ľahko skombinovať s akýmkoľvek oblečením. Navyše svetlé látky sú ideálnou voľbou na horúce dni, pretože odrážajú slnečné lúče a pomalšie sa zahrievajú.

tričko CALVIN KLEIN / tričko REEBEK / tričko ROXY /

tričko COLUMBIA / tričko THE NORTH FACE / tričko COLUMBIA /

Outdoorové oblečenie ako stvorené pre nové dobrodružstvá

Šortky – pohodlné a univerzálne

Nezáleží na tom, či plánujete túru po horskom chodníku, oddych pri jazere alebo potulky nekonečnou divočinou vo funkčných šortkách môžete robiť všetky svoje obľúbené aktivity! Vyberte si zo šortiek v štýle Indiana Jonesa s pohodlným pásom, skrytými vreckami a rýchloschnúcou technológiou. Trendoví cyklisti si môžu vybrať aj cyklistické šortky s dĺžkou po kolená, ktoré neobmedzujú v pohybe.

šortky THE NORTH FACE / šortky ADIDAS PERFORMANCE / šortky THE NORTH FACE /

šortky ADIDAS PERFORMANCE / krátke nohavice COLUMBIA / šortky REEBOK /

outdoorové oblečenie

Topánky na každý povrch

Obuv dobrodruha musí byť pohodlná a stabilná. Preto si vyberajte kvalitnú športovú obuv, ktorá stabilizuje chodidlo a je vybavená drážkovanou podrážkou. Výhodou takejto kvalitnej obuvi je antibakteriálna vložka, ktorá sa osvedčí najmä počas dlhých hodín turistiky. Ak uprednostňujete chôdzu po nenáročnom teréne, môžete outdoorové tenisky vymeniť za športové sandále. Záleží len na vašom pohodlí, preto sa ich nebojte skombinovať s ponožkami, ak takéto kombinácie preferujete?.

sandále THE NORTH FACE / topánky ADIDAS PERFORMANCE / topánky Helaine /

topánky THE NORTH FACE / topánky SALOMON / sandále KEEN /

outdoorová obuv

Prečítajte si ďalší článok