Čítanie na 3 min 15 júl 2021

Mix & Match – športové kúsky štýlovo a inak

Autor: Henrieta
Mix & Match – športové kúsky štýlovo a inak
Čítanie na 3 minúty

Športové topy, šortky, legíny, mikiny či teplákové súpravy sú teraz pripravené vystúpiť zo svojej komfortnej zóny a predviesť sa v plnej paráde. 

Už dávno neboli trendy ku kombinovaniu zdanlivo nezlučiteľných štýlov také priaznivé ako dnes. Tepláková súprava už nie je určená len na tréning alebo domáce pohodlie a cyklistické šortky sú vhodné na výlet na bicykli rovnako ako do kancelárie, no a športový vypasovaný top nie je určený len na behanie. Mixujte štýly, športové značky s prémiovým šatníkom a experimentujte, ako sa vám páči. Móda je tu pre vás, tak sa bavte!

Mix & Match – športové kúsky štýlovo a inak

mikina ADIDAS ORIGINALS / šortky ONLY PLAY / lodičky ANSWEAR LAB / kabelka PUMA / náramok TORY BURCH

športová podprsenka REEBOK / košeľa MANGOšortky ONLY PLAY /

Športový šik pre ňu

V športovom oblečení môžete cvičiť a môžete ho nosiť aj počas bežného dňa. Ako si správne tieto kúsky nakombinovať aby ste boli trendy? V prvom rade ich skombinujte so základnými kúskami oblečenia ako sú džínsy, košeľa, sako alebo sukňa. Na športové podprsenky a priliehavé topy si oblečte voľné tričko alebo sako. Top môžete pokojne kombinovať s teplákovými nohavicami, šortkami alebo iným štýlom, napríklad s ležérnymi džínsami. Nebojte sa zladiť motorkárske šortky a legíny s topánkami na vysokom podpätku alebo áčkovú sukňu so štýlovými teniskami, ktoré dodajú vášmu outfitu svieži a mladistvý nádych.

top DKNY / košeľa ANSWEAR LAB  / nohavice REEBOK / ľadvinka ADIDAS ORIGINALS / náhrdelník LAUREN RALPH LAUREN / náhrdelník LAUREN RALPH LAUREN / tenisky ADIDAS ORIGINALS / okuliare UVEX /

top 4F / rifle ANSWEAR LAB / opasok LOCAL HEROES / okuliare UVEX / retiazka na okuliare MANGO / kožené šľapky BIG STAR /

Športový šik pre ňu

Mix & Match – športové kúsky štýlovo a inak

Mix & Match – športové kúsky štýlovo a inak

tričko NIKE / sako SELECTED / šortky 4F / klobúk / ponožky REEBOK CLASSIC / topánky SUPERCOURT VEGAN ADIDAS ORIGINALS /

tričko ONLY & SONS / nohavice ADIDAS ORIGINALSšiltovka CALVIN KLEIN / ruksak PROSTO / sandále CALVIN KLEIN JEANS /

Trendy športové kombinácie pre neho

Svoj každodenný styling môžete osviežiť o viac športovej voľnosti! Ako na to? Športové oblečenie je ideálne na kombinovanie s klasickými pánskymi kúskami. Začnite svoje módne experimenty so športovým tričkom – skombinujte ho s neformálnym oblekom alebo sakom. Oblečte si tepláky a šortky s košeľou, jednoduchým trenčkotom alebo aj sakom. Mixujte rôzne textúry materiálov a zakomponujte do svojich outfitov aj džínsové prvky. Nebojte sa hľadať alternatívy a experimentovať. Čo tak košeľa s golierom nosená pod mikinou? Nakoniec nezabudnite na športovú obuv: tenisky a sandále či doplnky ako je napríklad šiltovka. Nezabúdajte tiež na to, že výrazné farebné outfity sa perfektne dopĺňajú s tlmenými kúskami v bielej, čiernej, tmavomodrej, béžovej či sivej farbe.

Trendy športové kombinácie pre neho

mikina REEBOK / košeľa TOMMY FILFIGER / rifle LEE / klobúk ADIDAS ORIGINALS / topánky REEBOK CLASSIC /

košeľa KARL LAGERFELD / mikina NEW BALANCEšortky 4F /

Prečítajte si ďalší článok