Čítanie na 3 min 09 nov 2023

Ako nosiť oversized košele?

Autor: Michaela
Čítanie na 3 minúty

Voľné strihy poskytujú pohodlie. Taktiež dobre zapadajú do každej skrine, pretože sa hodia ku mnohým typom postáv. Oversize košeľa doplní mnohé outfity. Je to klasika s nezvyčajným nádychom. S čím by ste ju mali nosiť? Pozrite sa na naše nápady na outfity tu!

Oversize košeľa: Nápady na štýl

Košeľa s golierom je pozoruhodný model, pretože ju môžete nosiť v mnohých kombináciách. Väčšina ľudí si myslí, že táto typicky kancelárska časť oblečenia nefunguje mimo firemných vzhľadov. Napriek dojmu má táto košeľa skvelý módny potenciál. Oversize košeľa premení ženský vzhľad na elegantnejší, ale stále pridá dotyk nonšalance vďaka svojmu strihu. Biela verzia je najšikovnejšia zo všetkých, pridáva sviežosť a krásne zvýrazňuje opálenie.

Zaujímavý pruh pridá trochu korenia. Môžete sa tiež rozhodnúť pre farebné alebo vzorované kúsky. Oversize košeľa zvýrazní vzhľady všetkých žien, od tých so športovými prvkami po tie, ktoré sú veľmi vkusné a ženské. Bude to základ, ktorý budete používať cez deň aj večer. Oversize košeľe môžete nosiť celý rok.

Ako nosiť oversize košeľe? Veľa závisí od príležitosti a vašich módnych preferencií. Rozopnutá alebo zapnutá, vyzerá rovnako dobre. Úzky lem vyrovná vaše proporcie, ale môžete pridať aj široký lem a stále vyzerať štýlovo. Oversize košeľa miluje vlastne neformálne štýlovanie. Táto klasika sa skvele hodí k akýmkoľvek džínsovým alebo koženým nohaviciam. Doplnky môžu byť výraznejšie, čím celú kombináciu urobíte ešte atraktívnejšou.

Škandinávsky štýl v móde nám dáva pocit jednoduchosti. Ako si ho ľudia v tejto časti sveta obliekajú? Jednoducho pridajte široké nohavice k voľnému vrchu alebo, paradoxne, veľmi sexy detaily, ako sú vysoké opätky a krátka sukňa. Vystrčte kúsok košele alebo ju zaviažte originálnym uzlom. Je to malý detail, ale môže pridať charakter každému outfitu.

Kde nosiť oversized košeľu?

Nemožno poprieť, že oversized košeľa je dokonalým kúskom pre dovolenkovú sezónu. Oversized košeľu môžete nosiť na plavkách alebo s letnými šatami, alebo ku kraťasom a overálom. Dlhšie modely sa dajú dokonca použiť ako minišaty alebo bunda. Je to viacúčelový kúsok oblečenia, ktorý sa vám bude hodiť na výlety.

Oversize košeľa zvýrazní akýkoľvek vzhľad. Rozopnutá alebo na tričku vyzerá veľmi dobre. Zaujímavou možnosťou je vrstviť ju pod sveter alebo, pod športovú mikinu. Takzvané cibuľové sady dokážu úplne premeniť ženské košele. Neobvyklé použitie nám umožňuje raz a navždy prestávať ju výlučne spájať s kancelárskym štýlom.

Oversize košele pre ženy nie len skvele vyzerajú v stylingu, ale majú aj pozitívny vplyv na ženskú postavu. Voľne padajúci vrch je zaujímavou alternatívou k silnejšej postave. Ďalším plusom je, že oversize košeľa doplní mnoho štýlov, takže sa oplatí vybrať kvalitný produkt, ktorý vydrží viac ako jednu sezónu. Táto klasika s moderným nádychom úplne pretransformuje váš šatník.

Prečítajte si ďalší článok