Čítanie na 3 min 09 apr 2021

Ako sa nahodiť na oddychový jarný víkend?

Autor: Nicole
Čítanie na 3 minúty

Prvé slnečné lúče a príjemný jarný víkend môžete stráviť v prírode alebo … na pohovke či balkóne, kde si stihnete pozrieť obľúbenú filmovú sériu alebo prečítať dlho odkladanú knihu. Odpočívajte, ako chcete, dôležité je, aby vás to bavilo.

Pohodlné návrhy na voľný víkend

Na dlhé jarné dni, ktoré prechádzajú v pomalom rytme, budete potrebovať spoľahlivý oddychový set, do ktorého ste sa zamilovali pred rokom. Mäkké teplákové súpravy, široké nohavice, oversize mikiny a ľahké tričká (dámy si obľúbia najmä crop tričká) sú perfektným tipom na víkend doma. Neformálne, pohodlné oblečenie osviežené pastelovou jarnou estetikou, má šancu stať sa vašim obľúbeným ležérnym outfitom, v ktorom si môžete vyraziť aj na krátku prechádzku alebo posedieť s priateľmi pri grilovaní.

ANSWEAR LAB / ANSWEAR LAB / GUESS

TOMMY JEANS / ANSWEAR LAB / LOCAL HEROES

ADIDAS ORIGINALS / CALVIN KLEIN JEANS / LACOSTE

POLO RALPH LAUREN / DR.DENIM / GUESS

Praktické oblečenie pre výlety na bicykli a dlhé prechádzky

Alebo sa možno chystáte na prechádzku (so psom, sólo alebo s priateľmi) či na výlet na bicykli? Na kratšie i dlhšie túry vám skvele poslúži perfektná kombinácia neformálneho a športového oblečenia – aby ste boli v pohodlí. Nohavice s manžetami alebo voľnejšie džínsy, mikina s kapucňou a praktickým vreckom, bavlnené tričko a tenisky sú perfektnou výbavou na trávenie času v prírode. V prípade neistého počasia to môžete doplniť ešte pláštenkou. Ak chcete, môžete urobiť svoj styling zaujímavejším, napríklad výberom cukríkových farieb, športových štýlov priamo z 80. rokov, obutím topánok na pohodlnej platforme alebo zakomponovaním malého ruksačika do celkového stylingu.

TOMMY JEANS / CALVIN KLEIN / MANGO

ANSWEAR LAB / RED VALENTINO / CALVIN KLEIN JEANS

TOMMY HILFIGER / TOMMY HILFIGER / CONVERSE

NAPAPIRJI / TOMMY JEANS / ADIDAS ORIGINALS

Čakanie na dobrodružstvo – outdoorové oblečenie a doplnky

Ak vás čaká víkend na potulkách po horskom chodníku, nezabudnite si do batohu zabaliť niekoľko outdoorových nepostrádateľných predmetov. Pri turistike budete potrebovať ľahké a pohodlné oblečenie, najlepšie s pridaním nepremokavej a vetruvzdornej membrány. Vhodné bundy, mikiny, vzdušné tričká a nohavice nájdete v ponuke veľmi kvalitných značiek: The North Face, Columbia, Jakck Wolfskin. Okrem správneho oblečenia nezabudnite ani na topánky a doplnky do náročného terénu. Pevná treková obuv s protišmykovou podrážkou vás ochráni pred nejedným zranením. Do hôr si vezmite aj športový batoh (pribaľte si pršiplášť a teplejšiu mikinu), šiltovku so šiltom a slnečné okuliare – v tomto ročnom období je slniečko už výrazne cítiť, a vaše oči sa vám poďakujú.

COLUMBIA / THE NORTH FACE / COLUMBIA

ADIDAS PERFORMANCE / JACK WOLFSKIN / THE NORTH FACE

SALOMON / COLUMBIA / JACK WOLFSKIN

COLUMBIA / COLUMBIA / ADIDAS PERFORMANCE

Prečítajte si ďalší článok