Čítanie na 3 min 03 mar 2020

AKÝ DARČEK NA MDŽ?

Autor: Nicole
Čítanie na 3 minúty

8.marca nemusíte chodiť len do kvetinárstva. I keď pestrá kytica, akiste poteší ktorúkoľvek dámu vekovej kategórie. My vám však prinášame aj niečo navyše. Prezrite si naše šik návrhy, ktoré potešia aj toho najnerozhodnejšieho pána, aby sme vám uľahčili váš výber.

Či už sviatok žien podporujete alebo nie, drobný podarúnok bude vždy príjemným. Pokiaľ máte dilemu, čo by ste mali kúpiť, aby obdarovaná bola šťastná, hneď na začiatku informujeme – klinčeky, pančucháče alebo praktické darčeky, ako hrnce, sú veľmi nevydarené. Je lepšie inšpirovať sa dizajnérskymi alebo módnymi doplnkami, ktoré budú vyzerať krásne v šatníku každej trendsetterky.

Šperky

Aj keď je nenápadný, ženám sa páči najviac! Ak je osoba, ktorej ho darujete, pre vás obzvlášť blízka, šperky budú tou najlepšou voľbou. Môžete si vybrať z množstva motívov, ale odporúčame vám zamerať sa na jemné a minimalistické ozdoby, ktoré budú užitočné pri mnohých príležitostiach. Tenký náramok, jemná retiazka alebo náušnice s malými perlami sú klasickými darmi. Hodinky budú tiež perfektným darčekom ku Dňu žien. Či už na remienku alebo vkusnom náramku – záleží na vás. Ak si však vyberiete remienok, skúste sa pozrieť aj na modely vo farbe bielej alebo červenej.

ARMANI EXCHANGE / DKNY / PATRIZIA PEPE / SWAROVSKI / SWAROVSKI

Kabelky

Farebné, koženkové, s kovovými patentkami alebo aplikáciami, na retiazke, v nezvyčajnom vyhotovení, ale aj módneho tvaru. Počet dostupných kabeliek spôsobuje závraty a rozmanitosť, podporuje zase vašu kreativitu. Štýlová kabelka ako darček na Deň žien bude fungovať dokonale. Napokon, poznáte majiteľku, ktorá by nemala v šatníku takúto praktickú a dizajnérsku spoločníčku?

LIU JO / SILVIAN HEACH / PINKOGUESS JEANS / PATRIZIA PEPE

Elegantná obuv

Tento darček môže byť výzvou, ale nič nie je nemožné. Ak poznáte veľkosť nôžky, ktorú chcete na MDŽ topánočkou prekvapiť, zamerajte sa na eleganciu. Môžu to byť klasické ihličky, jemné sandálky s vysokým podpätkom alebo veľmi pohodlné baleríny. Existuje len jedna podmienka: topánky ako darček musia skutočne urobiť dáme radosť. Vyhľadajte modely potiahnuté zaujímavým vzorom, alebo v sviežej jarnej farbe, alebo napríklad s nezvyčajným tvarom opätku. Na prvom mieste, je nielen kvalita ale aj dizajn takéhoto darčeka!

MELISSA / TOMMY HILFIGER / MANGO / GLAMOROUS / BALDOWSKI

Roztomilé doplnky

Na Deň žien môžete podarovať aj ďalšie módne doplnky. K dispozícii sú kožené peňaženky, opasky s logami kultových značiek, atraktívny prívesok na kľúče či vzorované šatky s hodvábu. Popustite uzdu svojej fantázii, nechajte vyznieť váš vkus, a vyberte si darček, ktorý si dáma vám blízka vskutku zaslúži.

NOBO / GUESS JEANS / TRUSSARDI JEANS / LIU JO / TOMMY HILFIGER

Prečítajte si ďalší článok