Čítanie na 3 min 07 jún 2023

Be SHERO od Answear.LAB. Staňte sa hrdinkou svojho vlastného príbehu

Autor: Michaela
Čítanie na 3 minúty

V časoch plných výziev potrebujeme hrdinky, ako ste vy a o tom ťa presvedčí Answear.LAB. Tentoraz prichádza s novou limitovanou kolekciou BE SHERO. Kolekcia značky zahŕňa návrhy, ktoré sú výsledkom spolupráce s umelkyňou-ilustrátorkou Magdalénou Pankiewicz, nechýbajú ani prvky inšpirované ženskými hrdinkami známymi zo stránok histórie.

Kto je hrdinka SHERO?

Kamera, akcia! SHEROes – vo všetkých tvaroch a veľkostiach sú v centre pozornosti. Ich sila sa odráža v ich charaktere, zručnostiach, talente. Hoci im život napísal rôzne scenáre a prekvapivé momenty sa vyskytujú tak často ako v dobrom akčnom filme, zachovávajú si chladnú hlavu, snažia sa zostať sami sebou a zamerať sa na svoj cieľ, pričom cestou prekonávajú nepriazeň osudu.

 

„Každá kolekcia od Answear.LAB je príbehom o ženách. Prostredníctvom módy sa venujeme dôležitým témam, inšpirujeme a motivujeme. Tentokrát povzbudzujeme ženy nahlas a jasne, aby vzali veci do vlastných rúk a verili vo vlastnú silu. Kolekcia BE SHERO je chválou nezávislosti, žitia života podľa vlastných podmienok, ženskej sily, s ktorou môžeme meniť svet a konať, pričom zostávame sami sebou,“ hovorí Aga Wojnicka, koordinátorka špeciálneho projektu v ANSWEAR.com.

Kolekcia so silným posolstvom

SHERO je hviezdou svojho života, hrdinkou, ktorá nesedí nečinne a ľutuje sa. Nedovolí, aby s ňou ľudia zaobchádzali zle. Nepoddáva sa tomu, aby jej iní diktovali alebo ju súdili. Ak spadne stúpa ešte silnejšie. Má kontrolu nad svojím životom a môže dosiahnuť čokoľvek, o čom sníva. Aj vy môžete byť ako ona.

 

BUĎTE HRDINKAMI! Buďte autentické, neberte sa príliš vážne a nikdy nezabudnite na svoje korene, povzbudzuje vás Answear.LAB. Návrhy obsiahnuté v kolekcii BE SHERO sú venované individualistkám, ktoré sú verné svojim hodnotám a štýlu. Autorky kolekcie hľadali inšpiráciu medzi ženami, ktorých sila charakteru a vôle im umožnila byť vždy samy sebou. Rosa Parks, Coco Chanel, Georgia O’Keefe, Simone de Beauvoir zasvätili svoje životy tomu, aby sa svet stal nádhernejším miestom. Boli to húževnaté vizionárky s originálnym štýlom a presvedčením. Preto sú skutočnými SHEROs a vzormi pre budúce generácie žien.

 

Komunita SHEROes

Kolekcia BE SHERO tiež nemá núdzu o stopy súčasných hrdiniek. Značka pozvala na spoluprácu Magdalénu Pankiewicz ilustrátorku, ktorá dokonale cíti silu žien. Jej práce ilustrovali v článkoch a knižných publikáciách o ženskej problematike a teraz sa objavujú na tričkách, ktoré sú súčasťou kolekcie BE SHERO. Pre kolekciu vytvorila 5 umeleckých farebných grafík, ktoré vyžarujú ženskú silu.

„V mojich ilustráciách je vždy najdôležitejšia žena, jej svet a celá škála jej emócií. Preto sa inšpiráciou pre ilustrácie Answear.LAB stala moderná rebelka. A hlavne jej povaha rebelskej, sebavedomej, vediacej, čo očakáva od života. Chcela som, aby táto séria motivovala mladú generáciu dievčat, aby konali a dali seba na prvé miesto a, aby mali pocit, že všetky tvoríme jednu komunitu Rebel Girls,“ hovorí Magdaléna Pankiewicz.

Prečítajte si ďalší článok