Čítanie na 3 min 16 máj 2023

Fight for Yourself! To je nová kolekcia od Answear.LAB určená pre moderné bojovníčky

Autor: Michaela
Čítanie na 3 minúty

Snívajte, konajte a bojujte za seba a svoju budúcnosť. Najnovšia kolekcia od Answear.LAB je zahalená do odtieňov striebornej a červenej a je hymnou modernej bojovníčky.

Veľké sny nemusia ležať vo vzdialenej, zdanlivo neprístupnej ríši. Čo chcete? O čo sa snažíte? Choďte do toho! Ak ste dostatočne odhodlané, dostatočne sebavedomé a prekypujúce sebavedomím, nič vás nezastaví. Na ceste budú pravdepodobne vzostupy a pády. To je v poriadku. Pokračujte v boji za svoje ciele a nedovoľte, aby vás ostatní degradovali alebo ochladili vaše nadšenie.

Sen, za ktorý nemusíte bojovať, nie je sen je to zdriemnutie. Jeden dokáže zmeniť vaše popoludnie. Ten druhý zmení váš svet. Pokračujte v boji.

Silná žena podľa Answear.LAB

Fight for Yourself, najnovšia kolekcia od Answear.LAB, je príbehom o sile, vôli bojovať, odhodlaní a vytrvalosti. Hoci sa v kolekcii objavuje bojová červená a jednou z rekvizít v kampani sú boxerské rukavice európskeho šampióna Sašu Sidorenka, celé to nadobúda metaforický podtext. Sila je vo vás! Rovnako vo vašich svaloch, ako aj vo vašej postave alebo duši. Odvaha a sila, duševná aj fyzická, nevylučuje zraniteľnosť. Nevylučuje ani chvíle slabosti nepochybujte o svojej sile len preto, že na vašom brnení je malá prasklina alebo škrabanec. Pozbierajte všetky svoje sily a verte, že napriek nepriaznivým ľuďom, okolnostiam a časom môžete uspieť.

Fight for Yourself by Answear.LAB

Stredoveké brnenie je vecou dávnej minulosti, dnes sa symbolika odvahy a sily môže ukázať s oblečením iným spôsobom. Intenzívne, energické červené, blejzre so zvýraznenými líniami ramien, strieborné sieťované tuniky pripomínajúce rytierske tuniky a strieborné retiazky ako šperky to sú len niektoré z prvkov v kolekcii Fight for Yourself. Živá nálada s farebnými kontrastmi, nápadným zahalením a výraznými doplnkami, ktoré vytvárajú siluetu moderného bojovníka.

Prečítajte si ďalší článok