Čítanie na 3 min 07 aug 2023

Staňte sa Girl Boss od Answear.LAB. Ukážte svoju silu!

Autor: Michaela
Čítanie na 3 minúty

Sebavedomá, odhodlaná, vždy pripravená na výzvu a odvážne sleduje svoj cieľ, taká je Girl Boss z najnovšej kolekcie od Answear.LAB. Značka posilňuje postavenie žien prostredníctvom módy od svojho začiatku. Teraz Answear.LAB ukazuje, že aj v uniforme sa môžeme vyjadriť.

Girl Boss by Answear.LAB

Pred odchodom z domu si oblečie dobre prispôsobené sako. Potom si na nohy obuje pár klasických ihličiek a do kabelky si zastrčí jeden pár balerínok, ktoré využije, keď opustí kanceláriu. Je pripravená na všetko a vie, že všetkým výzvam budete čeliť svojím vlastným štýlom. Okrem toho nie je sama a vždy má okolo seba kruh oddaných priateľov, ktorí sú tu, aby ju podporili, keď to potrebuje. V práci sa zameriava na svoje povinnosti, ale tiež si uvedomuje dôležitosť odpočinku, udržuje rovnováhu vo svojom živote a čerpá silu zvnútra.

Girl Boss je nová kolekcia od Answear.LAB vytvorená ženami pre ženy. Je prezentovaná v dvoch fotografiách vyrobených v úplne odlišných priestoroch. Prvá ukazuje modelky, ktoré pózujú v elegantnom aute, pripravené spoločne dobyť svet. Sebavedomo sa pozerajú smerom k fotoaparátu a majú na sebe oblečenie, ktoré zdôrazňuje ich ženskosť a nezávislosť. Druhá sekcia predstavuje atmosféru mestského nočného života – plnú elegancie, pôvabu a zábavy.

– Girl Boss vyžaruje sebavedomie v práci aj v každodennom živote. Tiež miluje svoju ženskosť, preto ju rada zdôrazňuje – hovorí Agnieszka Pruchnik, riaditeľka značky Answear.LAB.

– Vytvorili sme kolekciu oblečenia v originálnych strihoch, ktorá dokonale odráža charakter modernej a sebavedomej ženy. Splniť očakávania sveta okolo vás a kombinovať rôzne sociálne úlohy súčasne nie je ľahká úloha. Girl Boss je poctou ženám, ktoré vedia, čo od života chcú a naplno to využívajú – dodáva.

 

 

Objavte oblečenie z novej kolekcie Answear.LAB

Kolekcia Girl Boss je postavená na základe troch hlavných farieb: bielej, čiernej a teplej hnedej, doplnenej o sivú, ale aj o modrú a námornícku modrú, ktoré sa perfektne hodia ku klasickým kancelárskym outfitom. Girl Boss prejavuje svoju odvahu a sebavedomie v intenzívnejších odtieňoch: červená, armádou inšpirovaná olivovými alebo striebornými a zlatými detailmi.

 

Pre ženy, ktoré hľadajú módnu inšpiráciu, je rozmanitosť zásadná. Preto nová kolekcia od Answear.LAB ponúka širokú škálu strihov. Girl Boss sa rozhodne, v akom oblečení dobyje svet. Pri príprave do práce môže zladiť bundu, tričko, minisukňu so štýlovými kovbojskými čižmami. Inokedy skombinuje klasickú bielu košeľu so vzorovanými širokými nohavicami. Večer si oblečie očarujúce červené maxi šaty a dá na ne prehoz. Bez ohľadu na to, aký vzhľad sa rozhodne nosiť, zostane sama sebou a kráča vpred so vztýčenou hlavou.

 

Prečítajte si ďalší článok