Čítanie na 3 min 14 dec 2023

Celebrate Everything! Užívajte si špeciálne chvíle vo svojom štýle

Autor: Michaela
Čítanie na 3 minúty

Answear.LAB predstavuje novú kolekciu Celebrate Everything, ideálnu na každú príležitosť. Je inšpirovaná ženou, ktorá chce pociťovať krásu a jedinečnosť vo svojom vlastnom výbere štýlu. Podľa rady Coco Chanel: ,,Vždy vyzerajte, akoby ste sa mali stretnúť so svojím životným partnerom alebo svojím najhorším nepriateľom,“ zdôrazňuje Agnieszka Pruchnik, riaditeľka značky Answear.LAB.

Svetové trendy v kolekcii Celebrate Everything

Kolekcia Celebrate Everything vznikla z presvedčenia, že môžeme oslavovať špeciálne príležitosti vo svojom vlastnom štýle. Nakoniec každá žena môže byť inšpiratívne a krásne oblečená, nezáležiac na príležitosti. A taktiež oslavovať život a jeho okamihy.

Kolekcia Celebrate Everything ponúka večerné oblečenie, ktoré odráža trendy aktuálnej sezóny. Jedným z týchto trendov je power dressing, ktorý do sveta módy predstavil Yves Saint Laurent. Tento návrhár chcel, aby sa ženy vo svojom oblečení cítili rovnako pohodlne ako muži.

 

Power dressing zdôrazňuje, že sebavedomie je kľúčovým prvkom štýlu. Preto obleky – modely so zmenšenými ramenami alebo flitrované komplety s dôrazom na pás – zohrávajú významnú úlohu vo večerných návrhoch od Answear.LAB. Okrem toho je viditeľnou inšpiráciou aj trend čierna s čiernou, trend výrazných šperkov, netradičných klasík a štýlov z 90. rokov.

Fenomenálne štýly pre každú dôležitú príležitosť

Oblečme sa na každú príležitosť tak, ako chceme a cítime o tom vás presvedčí značka Answear.LAB. Preto kolekcia, okrem oblekov, nemohla prehliadnuť šaty, ktoré sú tradične spojené s vychádzkami.


Zaujímavé návrhy sú v štýle s pierkami na prednej strane a zapínaním pomocou viacerých zlatých gombíkov. Sú tu tiež midi šaty s rozparkom na prednej strane, korzetové topy a nadýchané rukávy, ktoré sa spúšťajú až k zápästiam. Rovnako úžasné sú priliehavé šaty na tenkých ramienkach s dlhým, zmyselným rozparkom. Pozoruhodné sú aj maxi tube šaty so spektakulárnymi franžami na chrbte.


..Chceme, aby sa ženy cítili sebavedome a nadšene pri vytváraní vlastného jedinečného štýlu, ktorý sa stane odrazom ich individuality a vnútornej sily,“ zdôrazňuje Agnieszka Pruchnik.

Inšpiratívne detaily

Sebavedomá žena nemá rada kompromisy, ale zároveň sa nebojí experimentovať s rôznymi štýlmi. Vie kombinovať klasické a moderné prvky, aby vytvorila jedinečné kombinácie. Ideálnym základom pre takýto outfit je košeľa s mašľou. Môžete si tiež vybrať midi sukňu s dlhým postranným rozparkom.

 

V kolekcii Celebrate Everything je tiež priestor na rozbitie outfitu originálnymi doplnkami. Napríklad s topánkami v rôznych štýloch: od úzkych s ostrými špičkami po ťažšie topánky. Výrazná šperková bižutéria je neoddeliteľnou súčasťou stylingu. Leskot dobrej karnevalovej zábavy je vidieť aj v rôznych tvaroch a formách ozdôb. Kravaty, perá a motív ružového kvetu sú len niektoré z nich.

Farba schémy večerných lookov je dominantná klasickými farbami – čiernou a bielou s dotykom elegantného lesku. Materiály zahŕňajú flitre, pluch, zmačkaný šifón, predimenzované textúry s kovovými nitkami a kožušinu.

Prečítajte si ďalší článok