Čítanie na 5 min 15 dec 2023

Vyberte si perfektný vianočný darček s Answear.LAB

Autor: Michaela
Čítanie na 5 minúty

Hľadáte darček pre vašu maminu, sestru alebo kamarátku? Alebo by ste radi niečo špeciálne pre seba, aby ste naplnili svoje potreby? Pozrite sa na darčekové inšpirácie nižšie, kde nájdete jedinečné produkty od Answear.LAB.

Pre maminu

Do hľadania perfektného darčeka pre maminu vkladáme veľké srdce a oddanosť. Je to skvelá príležitosť vyjadriť našu vďaku a city, ktoré máte voči nej. Starostlivosť, láska, oddanosť sú len niektoré z pojmov, ktoré chceme odzrkadliť vo forme vianočného darčeka. Ak chcete vybrať vianočný darček, ktorý ju poteší, vsaďte na produkty, ktoré zlepšia jej pohodu a denný komfort.

Pripravte pre svoju maminu sadu, v ktorej môže pokojne odpočívať. To zahŕňa krémovo sfarbené papuče z imitácie kože a štýlové pyžamo vo vzorovanom materiáli príjemnom na dotyk. Zladiť aj deku s ďalšími prvkami sady. S touto sadou si užije každý zimný večer.

Radšej by ste dali svojej mamime niečo klasické a nadčasové? Vyberte náušnice s dekoratívnymi príveskami vo forme perál, ktoré sú jedinečnou kombináciou ženskosti a súčasných trendov. Budú skvelým doplnkom k módnej každodennej a večernej výbave. Rovnako pôsobivé sú aj spony z kolekcie Focused and Fabulous. Tento ozdôbny prvok, nosený milovníkmi módy v 80. rokoch, sa vracia. Spony s impozantnou aplikáciou od Answear.LAB sú skvelým darčekom pre vašu maminu, ktorá sleduje aktuálne trendy v oblasti šperkov.

Pre sestru

Pre mnohých z nás je sestra jednou z najdôležitejších osôb v našich životoch. Pri zostavovaní darčeka pre ňu sa oplatí zdôrazniť silné puto, ktoré s ňou máte. Vyberte položky, ktoré jej ukážu, že myslíte na jej pohodlie a módne potreby. V súlade s týmito zásadami jej darujte sveter s moderným károvaným vzorom v zimných farbách – klasická biela alebo intenzívne červená.


K teplým pleteninám dobre padnú aj teplé šatky z mäkkého, flisovitého úpletu, ktoré sa dajú ovinúť okolo krku, ramien a tiež použiť ako improvizovaný pokrývač hlavy. Tento doplnok, dokončený s franžovaným, pútavým vzorom, je jednou z najmódnejšou voľbou pre sezónu jeseň/zima 2023/2024. Zimný vzhľad doplnia spony v tvare mašličiek. Vďaka sametovému materiálu, z ktorého sú vyrobené, vyzerajú nádherne ako doplnok k bežným aj formálnejším súpravám.

Pre kamarátku

Vždy na ňu môžete spoľahnúť, poznáte ju najlepšie na svete a viete, čo potrebuje. Vianočný darček pre priateľku je spôsob, ako jej poďakovať za podporu a pochopenie. Darček, ktorý odráža aktuálne trendy, jej určite prinesie veľa radosti.


Farba, ktorá je nepochybne dominantná v tejto sezóne, je hnedá. Pri výbere darčeka pre priateľku hľadajte položky v odtieňoch tejto trendy farby. Máte na výber z mnohých doplnkov, ako sú rukavice z imitácie semišu alebo baret v hnedej farbe. Pre praktickú kamarátku vyberte kabelku s motívom krokodílej kože, ktorá je mimoriadne trendy v tejto sezóne, a šikovnú a kompaktnú peňaženku.

Na prelome minulých sezón sa šatky stali najviac módny doplnok. Šatky sa nenosia len zviazané okolo krku, ale aj ako topy, čelenky, opasky na nohavice alebo ozdoby na kabelku. Darovaním priateľke hodvábnej šatky, jej poskytnete praktický a všestranný doplnok.

Pre seba

Pri výbere darčekov zvyčajne myslíme na blízkych ľudí. No okrem darčekov pre rodinu a priateľov sa oplatí niečo kúpiť aj pre seba. Veď koniec koncov, vieme najlepšie, čo nám prinesie najviac radosti. Existuje veľa spôsobov, ako vybrať perfektný vianočný darček. Začnite s módny doplnkami. Doprajte si klasickú kabelku, ktorá doplní akýkoľvek vzhľad vo vašej skrini. Zladiť ju s čiernou peňaženkou s dekoratívnymi vložkami a opaskom z kombinácie eko kože a zlatého opasku.

Rovnako uspokojivý darček pre seba je šperk. Ak radi vynikáte a zdôrazňujete svoju osobnosť krásnymi doplnkami, vyberte si výrazné šperky, ktoré ľahko pritiahnu pozornosť. Zažiarte v náušniciach a k nim zladenom prstene s kvetinovým motívom. Sada je vhodná pre ženy, ktoré ocenia odvážne štýly, ako aj pre tých, ktorí milujú minimalistický štýl, a perfektne padne ku každej príležitosti.

Prečítajte si ďalší článok