Čítanie na 2 min 28 jan 2021

Čo darovať na Valentína Vášmu milému?

Autor: Nicole
Čítanie na 2 minúty

Valentín sa blíži a vy nemáte žiadny darček pre svojho džentlmena? Zoznámte sa s našimi inšpiráciami v rôznych štýloch, aby ste mohli ľahko nájsť práve ten, ktorý poteší Vášho partnera.

Darčeky v elegantnom štýle

Deň svätého Valentína nás zvyčajne núti nakupovať elegantnejšie a štýlovejšie darčeky, ktoré uspokoja zmysel pre estetiku a oslovia vkus obdarovaného. Ak aj vy patríte do tejto skupiny, venujte svojej polovičke na Valentína niečo špeciálne. Skvelým tipom sú všetky pánske šperky i hodinky, keďže ide o  nadčasový a štýlový doplnok. To, či si vyberiete verziu s koženým remienkom, náramkom alebo v športovej verzii, závisí od preferencií partnera. Medzi elegantné pánske darčeky patria aj kožené výrobky: opasky, peňaženky, ale aj menšie i väčšie kožené tašky, aktovky a batohy. Ak váš muž nosí často obleky a saká, zlým nápadom na darček nebudú ani manžetové gombičky, hodvábna vreckova alebo vzorovaná kravata.

TOMMY HILFIGER / MOSCHINO / RAINS

TRUSSARDI JEANS / ONLY & SONS / ARMANI EXCHANGE

Praktické darčeky

Praktické môžu byť darčeky aj na Valentína! Samozrejme, nemusíte mu  kupovať vŕtačku alebo súpravu pre starostlivosť o auto, – vyberte si skôr praktické módne darčeky. Fanúšikovia streetwear-u sa potešia ďalším párom tenisiek alebo ležérnym doplnkom, ako sú napríklad ľadvinky alebo čiapky. Pánska košeľa vyrobená z kvalitnej bavlny je ďalším štýlovým darčekom. Ak váš muž nemá rád zimu, poteší ho vlnený kardigán, teplé rukavice alebo mäkký šál. Hľadajte originálne, kvalitné predmety s neokukaným dizajnom.

MANGO / NIKE / KANGOL

PUMA / TOMMY HILFIGER / LEVI´S

Upriamte sa na vychytávky a doplnky

Úspešný darček pre priateľa nemusí byť drahý ani vymyslený. Ak máte radi „twist“ darčeky, môžete si vybrať z množstva nevšedných, pritom však milých pomôcok. Valentín nemusí byť nevyhnutne pokrytý srdiečkami v ružových a červených odtieňoch – vašim darčekom môže byť napríklad, dizajnová súprava na hranie kariet alebo šachu, čo bude tiež skvelá výhovorka na spoločné trávenie času. Ak má váš drahý, rád roztomilé alebo vtipné maličkosti, darujte mu trebárs farebné ponožky, puzdro na telefón alebo termohrnček (napríklad so zaujímavou vetou).

MEDICINE / MEDICINE / WINK BOTTLE

MEDICINE / MEDICINE / MEDICINE

Prečítajte si ďalší článok