Čítanie na 4 min 28 jan 2021

Valentínske darčeky pre vašu milú – a získate si jej srdce!

Autor: Nicole
Čítanie na 4 minúty

Čas, ktorý patrí zaľúbeným, je už za rohom! Našli ste už darček na Valentína pre svoju priateľku? Ak váhate medzi niekoľkými darčekmi, alebo, čo je horšie, máte úplne prázdnu hlavu, inšpirujte sa našimi návrhmi.

Tentokrát siahneme po overených kategóriách zo sveta módy, ktoré potešia dámy, všetkých vekových skupín a oslovia nielen trendsetterky. Nadčasové, univerzálne, praktické a štýlové … práve také, by mali byť valentínske darčeky pre ŇU. Tu sú 4 návrhy – dúfame, že medzi nimi nájdete niečo skutočne výnimočné.

Vkusná taška

Existuje doplnok, po ktorom žena siahne takmer v každej situácii aby doladila outfitovú kombináciu. Kabelka je osvedčeným darčekom na Valentína pre snúbenicu, manželku, partnerku, alebo blízku priateľku, dokonale kombinujúca praktické i estetické aspekty. Môžete si vybrať z mnohých modelov, ale namiesto veľkých nákupných kabiel, odporúčame vybrať niečo menšie, ale rovnako roztomilé: kabelku do ruky, kufrík alebo clutch-ku. Nebojte sa rozhodnúť pre pútavú farbu alebo vzor (metalizovaná koža alebo potlač zvierat), a dbajte tiež na dekoratívnosť. Kabelka s retiazkou namiesto remienka alebo efektná kovová rúčka budú darčekom, ktorý sa v jej šatníku nezapráši.

GUESS / COACH / PINKO

KARL LAGERFELD / LOVE MOSCHINO / KARL LAGERFELD

Hodinky

Šťastní (a zamilovaní) nepočítajú čas, ale hodinky môžu byť niekedy užitočné. Po prvé, budú fungovať v núdzových situáciách (keď smartphone odmietne poslúchnuť), po druhé – navyše ozdobia akýkoľvek outfit vašej polovičky. Prečo z toho teda neurobiť darček na Valentína? Upriamte sa na modely pripevnené na náramku. Ak má vaša drahá skôr minimalistický štýl, a nevyhovujú jej lesklé prvky, obmedzte počet ozdôb, ako sú kamienky okolo ciferníka alebo remienok z rôznych odtieňov kovu, a zvoľte strieborný alebo zlatý model.

FOSSILGUESS JEANS / SWAROVSKI

TOMMY HILFIGER / TIMEX / ARMANI EXCHANGE

Šperk

Chcete nájsť niečo pekné, malé, ale pritom neprehliadnuteľné? Prezrite si veľmi efektné a nadčasové  – šperky. Výber je skutočne obrovský, takže ľahko nájdete niečo, čo poteší vašu milovanú osobu. Budú to minimalistické náušnice v štýle 90. rokov? Alebo možno náramok so zirkónmi, ktorý je ideálny nielen pre fanúšičky štýlu glamour? Musíte sa rozhodnúť! Dobrý darček na Valentína pre dievča nemusí nutne stáť majland. Okrem kameňov a drahých kovov si môžete vybrať, aj z tých prijateľnejších, ale rovnako štýlových a trendových doplnkov.

PATRIZIA PEPE / SWAROVSKI / FOSSIL

SWAROVSKI / KATE SPADE / MANGO

Lodičky

Práve tento sviatok je ako stvorený, na trochu bláznivý a celkom originálny darček na Valentína pre vašu nežnú polovičku. Nevšedným výberom preukážete, že ju nielen milujete, ale predovšetkým, že ju aj dokonale poznáte. Pôsobivé vysoké podpätky ako darček, oslovia práve tie milovníčky sveta módy, ktoré zbožňujú Carrie Bradshaw, impozantnú postavu zo seriálu Sex v meste, a navyše radi rozširujú svoje páry topánok. Existuje však jedna podmienka – musíte trafiť veľkosť, ktorú nosí vaša polovička. Keďže ide o „crazy“ darček od srdca, tak čierne lodičky si vyhoďte z hlavy. Môžete si vybrať z farebných vysokých podpätkov, metalických sandálov, čižiem s efektnými podpätkami, alebo z modelov zdobených zirkónmi, retiazkami alebo ozdobnými sponami.

Poznámka – ak sa vašej drahej nepáčia vysoké podpätky, darujte jej model s nižšími podpätkami. Topánky na podpätkoch s rozmermi do 5 cm sú rovnako elegantné, ale určite pohodlnejšie.

KARL LAGERFELD / GUESS / HUGO

KURT GEIGER LONDON / STEVE MADDEN / KARL LAGERFELD

Prečítajte si ďalší článok