Čítanie na 3 min 12 feb 2021

Máte Answear – Máte zimný výpredaj 2021!

Autor: Nicole
Čítanie na 3 minúty

Máme pre vás 2 dobré správy. Pomaly sa lúčime so zimou (aj keď tomu počasie ešte nenasvedčuje), a začína sa finále nášho zimného výpredaja. Hlavné motto od nás znie, poradíme vám, čo je výhodné, si v tomto výpredajovom ošiali uloviť!

Bundy a kabáty pre prvé jarné dni

Čo nemôže chýbať v zimnej ponuke každého módneho e-shopu? Samozrejme, bundy a kabáty v rôznych štýloch a farbách. Zimný výpredaj je dobrou príležitosťou na výber skutočných drahokamov – niektoré z nich sa dajú nosiť už teraz, niektoré budú dobre fungovať počas prvých jarných dní. Čomu stojí za to venovať pozornosť? Ak si ceníte pragmatizmus a nadčasovosť, určite si zadovážte páperovú bundu a jednoduchý vlnený kabát. Kvalitné materiály sú skvelou investíciou na niekoľko sezón, a počas výpredaja si ich môžete kúpiť za skutočne atraktívnu cenu.Trendsetteri si zamilovali „puffy“ kožuchy ako aj návrhárske kabáty prémiových značiek, ktoré sú ideálne na posledné mrazivé dni. Porozhliadnite sa aj po kabátoch svetlejšej farby, typickej pre klasické trenčkoty, ale pohľady okoloidúcich zaujmú aj rôzne štýly kožených a rifľových búnd či hrubšie kárované košeľo-kabáty.

PINKO / MISS SIXTY / MEDICINE

LEVI´S / MEDICINE / HAILY´S

DKNY / NIKE / S.OLIVER

SELECTED / TOMMY JEANS / PEPE JEANS

Súpravy pre „home office“

Všetko nasvedčuje tomu, že v súkromí našich domovov budeme pracovať o niečo dlhšie – takže niet divu, že neformálne a pohodlné štýly chytili za srdce nielen návrhárov, ale aj módne značky. V tomto prípade ide predovšetkým o pohodlie, voľnosť a mäkké tkaniny, ktoré sú najlepším kúskom zakúpeným počas výpredajových smrští. Budete potrebovať svetre: s rolákom, nafúknutými rukávmi alebo dlhšie kardigány, ktoré s úsmevom využijete aj na jar. Vsaďte na svieže, pastelové a sorbetové farby. Ak nemáte dosť pletených látok, potom preskúmajte pletené šaty obopínajúce telo alebo set voľných mikín a nohavíc. Fanúšikovia ležérneho oblečenia si určite zaobstarajú teplákovú súpravu alebo mikinu – pastelové modely s veľkým logom alebo s umeleckou potlačou sú taktiež u nás k dispozícii. Rovnako tak aj „puffy“ papuče. Náš objav posledných mesiacov.

PEPE JEANS / MEDICINE / LOVE MOSCHINO

TOMMY HILFIGER / ELLESSE / ANSWEAR LAB

MEDICINE / TOMMY HILFIGER / MEDICINE

CALVIN KLEIN JEANS / ADIDAS PERFORMANCE / LEVI´S

Niečo pre veľký únik

Uzavretí medzi štyrmi stenami, s obmedzenými cestami a návštevami, túžime čoraz viac po tom, ako ideme von alebo sa po dlhočiznej dobe stretneme s priateľmi. Možno sa tak stane o pár mesiacov, takže stojí za to mať eso v rukáve  čo prelomí módnu rutinu teplákov a tričiek. Počas zimného výpredaja si dámy môžu prezrieť kvetinové šaty a legendárne „malé čierne“, voľné textilné nohavice a blúzky s čipkovanými goliermi a balónovými rukávmi. Nebojte sa byť cool – na jar totiž úspešne zúžitkujete mnoho zimných trendov! Páni budú zasa potrebovať klasickú bavlnenú košeľu (napríklad aj s výraznou potlačou, ak sa chcú vyblázniť) a dobre strihnuté sako, čo bude skvelá investícia do ďalších sezón. Nezabúdajte ani na doplnky, najmä tie s logom prémiových značiek. A, samozrejme, každý výpredaj je príležitosťou na získanie kvalitných kabeliek, topánok alebo drobných doplnkov, ktoré určujú celkový charakter vášho stylingu.

ANSWEAR LAB / FURLA / LOVE MOSCHINO

ANSWEAR LAB / VAGABOND / ANSWEAR LAB

TOM TAILOR DENIM / CALVIN KLEIN / DESIGUAL

POLO RALPH LAUREN / GANT / TOMMY HILFIGER TAILORED

Prečítajte si ďalší článok